.

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Taikahuone valmis

Parempi olla puhumatta Taika-maalista lapsen kuullen. Voi, mikä pettymys, kun se tarkoittikin vaan sitä "kimallemaalia" eikä ollutkaan mitään oikeaa taikaa. Onneksi kuitenkin kimaltavat seinät ovat mieluisat, joten ei tullut turhaan rehkittyä.

Nyt meillä on huone maalattu  ja siivottu ja muukin asunto on taas normaalissa tilassaan. Tytön huoneen on jo vallanneet pikkuautotja muut lelut, mutta muutaman kuvan sain seinistä napattua. Täytyy käydä joku päivä  kuvailemassa vielä päivänvalossa.
Tää toinen kuva vastaa parhaiten ns. normaalinäkymää. Melko utuinen toi kuvio, mutta valon osuessa kuvio vahvistuu, tai katoaa.
Kyllä mä taas jo ehdin useampaan kertaan diagnosoida itseni hulluks, mutta tulipahan tääkin homma tehtyä. Mä en kestäis asua remontin keskellä yhtään pidempään. Meni jo tätäkin sotkua katellessa hermo, vaikka kaikki oli tehtynä vuorokaudessa.
Tyynyt on nuoren neidin ennakkoluulotonta värien ja tyylien yhdistämistä :) Se jo eilen totes tapetteja repiessään, et alkaa isona sellaseks, joka tekee niitä hienoja huoneita (=sisustussuunnittelija).

Suorassa kirkkaassa valossa seinä muuttuu ihan hopeiseksi. Mä tykkään, Neiti  O tykkää ja siippakin antoi hyväksyvän kommenttinsa, joten en rehkinyt turhaan. Nyt aion loppuillan rauhoittua ja vaan olla.
Kyllä hullunki täytyy joskus huilata :)

Hyvää pääsiäistä teille kaikille. Meillä on jäänyt pääsiäiskoristelut tekemättä tän rempan takia. No jos sit huomenna laittais jotain pientä, jos jaksaa...
6 kommenttia :

 1. Hieno tuli taika pettymyksistä huolimatta! :-)
  Aurinkoista pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 2. No siis eipä voi muuta kuin ihailla sun tarmoasi!! Myönnän iloisesti, ettei musta olisi samaan ;)
  Oikein ihanaa pääsiäistä sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt aion kyllä ottaa enemmän levon kannalta loput vapaat. Ihanaa pääsiäistä teille myös :)

   Poista