.

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Uumajan ostoksia

Käväisimme pikaisesti Uumajassa nyt kun laivaliikenne Vaasasta toimii jälleen. Paatti ei ole kummoinen, mutta matkakin sen verran lyhyt, ettei mitääm loistoristeilijää tuolle välille edes kaipaa.

Shoppailuaikaa Uumajassa oli noin 4,5 tuntia. Olin jo aiemmin päättänyt keskittää hankintani lähinnä Lagerhausiin ja Åhlensiin. Ihan täysin en aiemmin julkaistuja ostoslistojani toteuttanut, mutta tyytyväinen olen silti.


Kortteja, laatikoita, kynttilöitä, vihkoja, saippuapulloja, tulitikkuja, pyykkipoikia, pillejä, jne. Kaikkea pientä kivaa oli kaupat pullollaan. Ainoastaan kuvan pallovihko on Åhlensilta, muut tavarat Lagerhausilta.


Ihania kortteja olisi ollut hyllykaupalla. Omistani aion tehdä tauluja. Tällä perusteella valintoja oli hieman helpompi tehdä.

Suuret tulitikkurasiat ja hauskat tiskirätit oli myös pakko saada. Ja nämähän ovat siis myös hyödyllisiä ostoksia :)


Ihania lahjapapereita oli kymmenittäin. Yhdessä rullassa paperia on 8m, joten kyllä näillä useamman paketin päälystää. Tuosta pöllöpaperista aion tehdä ainakin taulun.


Onneksi ruudullisia ja valkoisia säilytysrasioita oli vain yhdessä koossa. Oli hieman vähemmän kotiinkannettavaa. Mustat minipyykkipojat löytyivät poistohyllystä noin 2€ hintaan. Myös paperipillejä oli pakko hankkia. Jännä nähdä, malttaako näitä koskaan käyttää.


Meille muutti myös jälleen uusi raitamatto, jonka aion sijoittaa eteisen lattialle. Tuikkujakin piti Uumajasta saakka raahata, koska tyttären mielestä "Äiti tarvii aina näitä". Pieni metallikori ja akryylisäilytin löytyivät Åhlensilta ja päätyvät kylppäriin.

Nyt täytyisi ryhdistäytyä siivoamaan, jotta saisi illalla asetella uudet hankinnat paikoilleen. Yllättävän raskas reissu, joten ylimääräistä energiaa ei juuri tällä hetkellä ole mihinkään..

2 kommenttia :

 1. Ihania juttuja löysit! Ja miten hyvä idea lähteä tekemään tälläinen reissu. Täytyy houkutella anoppi ensi kesänä "pikku matkalle", kun sinnepäin tullaan.

  Tuo hehkulamppu saippua oli magee. Sopis niin meidänkin casaan..

  Lähetän aurinkoa : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kiva reissu oli ja aiotaan kyllä tehdä samanlainen uudelleenkin. Raskas ja pitkä päivä tietenkin, mutta lähtemisenarvoinen.

   Kiitokset auringosta, tuli perille:)Eipä se vielä paljon lämmitä, mutta piristää kummmasti.

   Poista