.

keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Sisustushaaveita

Haaveilu on ihanaa. Erityisen kivaa se on silloin, kun haaveet ovat realistisia ja saavutettavissa. Sitten on tietenkin erikseen ne toiset haaveet, jotka ovat aivan liian utopistisia toteutuakseen.

Omissa ajatuksissani on viime kuukausina pyörineet nämä kolme hankintaa. Kaikki ovat kuitenkin edelleen erilaisista syistä kauppojen varastoissa.

Ensimmäinen haaveeni on String Pocket valkoisena. Tämän haluaisin alakerran "pikkuvessaan" säilömään muutamat purkit ja purnukat. Tämä on edelleen kaupassa siitä syystä, että periaatteessa saman asian ajaisi esim Ikean Ekby Gällö-hylly, jonka hinta olisi huomattavan paljon edullisempi. Lähimpään Ikeaan taas on matkaa n. 300km, eikä tätä tuotetta jostain syystä voi tilata kotiin.

Toisena haaveena on ollut pitkään Eero Aarnion mini poni valkoisena. Valitettavasti meillä ei vain ole tälle sopivaa paikkaa. Tämä haave siis jää toistaiseksi toteutumatta, ellei täysin utopistinen haaveeni lisäneliöistä jotenkin toteudu.
Kolmantena haavelistallani on Vitran Uten Silo valkoisena. Olen kiertänyt asuntoa mittanauhan kanssa muutamaan otteeseen, mutta järkevää sijoituspaikkaa tälle en toistaiseksi ole löytänyt. Voiko Uten Siloa ajatella mihinkään muualle kuin keittiöön, eteiseen tai työpisteen yhteyteen? Nämä vaihtoehdot on ainakin toistaiseksi todettu melko mahdottomiksi.

..haaveilu jatkukoon, ainakin toistaiseksi. String Pocket on kyllä pariin kertaan ollut jo ostoskorissa, mutta kassalle saakka en ole vielä edennyt :)

Kuvat lainattu www.vepsalainen.com ja www.stockmann.comEi kommentteja :

Lähetä kommentti