.

perjantai 15. maaliskuuta 2013

Viikonloppuun valmistautumista

Lähestyvä viikonloppu aiheuttaa usein jonkinasteisen sisustusnälän. Haen todella usein viikonlopuksi uuden sisustuslehden tai askartelutarvikkeita. Viikonlopussa parasta on juuri se, että on kerrankin aikaa toteuttaa niitä omia projektejaan, jos inspiraatio iskee.

Oon sen verran malttamaton ihminen, että välineitä ja materiaaleja on oltava aina kotona. Tästä johtuen kaapit ja laatikot pursuilevat maaleja, pensseleitä, leimasimia, teippejä, tarroja, jne. jne. Vielä joskus aion järjestää nämä kaikki siististi yhteen paikkaan.

Tänään ajattelin poiketa pikaisesti Tiimarissa ja Clas Ohlsonilla ja löytää (toivottavasti) jotain kivaa väkerrettävää viikonlopuksi. Mutta kuinkas sitten kävikään...

..olin matkalla Tiimariin, kun silmiin osui Suomalaisen kirjakaupan edessä myyntipöydällinen Palaset-laatikostoja. Hintaa oli huimat 4 €/kpl, ostin kolme :) Värejä oli vain kaksi, mutta ainakin läpikuultava ruskea sopii meille ihan hyvin. Ja ainahan nämäkin voi vetäistä dc-fix:llä tai washiteipillä uusiks, jos väri ei miellytäkään (nimimerkillä: kokeiltu on).
Onneksi en klikannut valkoisia Palaset-laatikostoja pari viikkoa sitten FDS:n verkkokaupassa kassalle saakka. Olisi saattanut tänään harmittaa :)
Yllättävä poikkeaminen Suomalaisessa vei sen verran aikaa, että Tiimarikäynti jäi pikapyrähdykseksi. Nappasin vain keltaisen lahjapaperirullan ja -70% alesta pari pussia helmiä. Eiköhän näistäkin jotain kivaa saa tuunailtua.
Aurinkoista alkavaa/alkanutta viikonloppua.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti