.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Testikuvia

Mä saan varmaan tätä menoa jonkun kylähullun maineen. Siis ellen oo jo aiemmin saanut. 

Istuin tänään aamukahvipöydässä ja napsin samalla kuvia edessäni nököttävästä lasirasiasta. Meidän keittiönikkunan edessä menee pieni katu, jossa näin aurinkoisena viikonloppuaamuna liikkuu melko paljon lenkkeilijöitä ja muita ulkoilijoita. Aika monen katse kääntyi meidän ikkunaan ja samalla vauhti aavistuksen hidastui :) 

Testailin siis kameran valoisuudensäätöä (itseäkin hymyilyttää, kun nää sanat ei vielä mitenkään sujuvasti kuulu mun sanavarastoon). 
Tummasta vaaleaan...

..ja vaaleasta tummaan...


Mä en todellakaan oo mikään tekniikan ihmelapsi, joten aion harjoitella yhden säädön kerrallaan. Muuten mun on ihan liian vaikee hahmottaa, mikä vaikuttaa mihinkin. 

Jotenkin jännästi toi mintunvihreä väri alkoi tässä samalla näyttää kivan keväiseltä. Täytyy varmaan kipaista kylppäriin, niin menee sekin fiilis ohi. Tää väri on täysin sama kuin meidän kylppärin lattiassa. Ja koska se on meillä ainut tila, jota ei olla itse rempattu, niin tietenkään se ei voi olla kovin mieluinen :) 
Täytyis ehkä noudattaa Markon oppeja ja korostaa sitä, mitä ei voi peittää. ..ehkä jonain päivänä musta on siihen, muttei vielä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti