.

torstai 7. maaliskuuta 2013

Hey, It´s HAY

Tiedättekö sen tunteen, kun astut liikkeeseen, jonka jokaisen tavaran haluaisit mukaasi? Mulle tällainen paikka oli Kööpenhaminan HAY. Ällistyttävää, miten voi liikkeessä olla kaikki niin kohdallaan.
Tottakai tuotteet ovat ihania, mutt myös myymälämiljöö ja "galleriamainen" esillepano miellyttivät kovasti. Olin itse niin innoissani, ettei valitettavasti tullut mieleenkään napsia kuvia, mikä näin jälkikäteen harmittaa paljon.

Onneksi Internetin ihmeellisestä maailmasta löytyy apu tähänkin kuvapulaan. Tietenkin tuotteet olivat oman käyntini aikaan eri paikoissa, mutta idean näette tästä.
kuva täältä: www.scp.co.uk

Suljettujen ovien takana sijaitsevat "tuotevarastohyllyt", joista saa itse käydä noutamassa mieluisat tuotteet. Tyylikästä ja kivan erilaista. Tänne on pakko päästä joskus uudelleen.
..ja sitten niihin ihanuuksiin ja niitähän riittää. Listaan tähän vain niitä asioita, jotka ovat oikeasti hankintalistalla. Tila ja rahavarat kun ovat valitettavasti edelleen rajalliset.
Pari laatikkoa olen aiemmin jo hankkinutkin, mutta näitä tahtoisin lisää (olenhan jo kertonut olevani laatikkohullu).

Yhden muistilapputornin olette ehkä jo työpisteen kuvista meiltä bonganneetkin, mutta toinenkin olisi kiva. Myös tuo arkistokansio miellyttää kovasti silmää ja sille varmasti löytyisi käyttöäkin.
Tämä käsi on jäänyt harmittamaan. Aioin sen ostaa tuolla reissulla, mutta jostain kummallisesta syystä jätin kuitenkin hyllyyn. Jälkikäteen on harmittanut useasti. Eihän sillä ehkä mitään tee, mutta ajatus kolmannesta kädestä on kiva. Mihinkähän asentoon itse nuo sormet taittelisin :)
Myös monet huonekalut (erityisesti tuolit ja pöydät) miellyttävät kovasti silmää. Tällä hetkellä emme ole kuitenkaan uusimassa huonekaluja, joten jääkööt ne pois tästä listauksesta.
Lisää ihanuuksia voitte käydä bongailemassa HAY:n sivuilla www.hay.dk
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti