.

tiistai 19. maaliskuuta 2013

Just a hint of yellow

Olohuoneen hyllyille on nyt saatu ripaus keltaista. Vaihdoin pariin kuvaan keltaisen taustan entisen mustan sijaan. Tuunaamalla siis mennään. Uusi hankinta on tuo Hay:n käsi, joka jo viikonlopun kuvissa vilahtikin.
Sohva odottaa edelleen Annon koristetyynynpäällisiä. Tänään turhauduin lopullisesti tehtyäni neljännen turhan reissun Anttilaan. Klikkasin päälliset NetAnttilan ostoskoriin ja nyt odottelen postia.

"Kivasti" heijastuu kehyksen lasista ikkunanpokat :) Mutta en valita. Ihanaa, kun aurinko paistaa.
Uusin laatikkokin päätyi ainakin tässä vaiheessa olohuoneen ylimmälle hyllylle säilömään dvd-levyjä. Vielä tonne ylös pari laatikkoa mahtuis...
Illalla olisikin ohjelmassa pääsiäisruohon istuttamista. Viime vuoden perusteella seuraava viikko vierähtääkin ruohon mahdollista kasvua tarkkaillessa :)


4 kommenttia :

 1. Kivalta näyttää! :) hauska tuo käsi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toi käsi oli vaan pakko saada, vaikkei sillä varsinaisesti mitään tee.

   Poista
 2. Ihan meitzin näkösiä tauluja, ja tuo käsi on kiva!
  Arvaa ostinko ton saman looran Lagerhaussilta. Mä näin jo sieluni silmin sen paikan Stringissä mutta eihän se penteleen hylly ole edes seinällä vielä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tässä joku päivä katoinkin, et meillä on tosi paljon samantyyppisiä juttuja ja värejä kotona. Meillä on siis selkeesti muutakin yhteistä kuin rakkaus Lagerhausiin ja Stringiin :)

   Poista