.

torstai 14. maaliskuuta 2013

Räps, räps


Päätin räpsiä hieman "ennen-kuvia". Mitään kovin radikaalia muutosta ei ole tulossa, mutta jotain pientä päivitystä ja keväisempää ilmettä kaipaa myös olohuoneen hyllyt. Ajattelin ainakin tuunailla vähän tauluja ja yksi pieni hankintakin pitäisi olla jo matkalla meille.
Alla olevassa kuvassa näkyy melko hyvin myös yksi harvoista taideaarteistani. A-kirjaimen vieressä on vuoden 2012 tuotantoa oleva hiilipiirros. Taiteilija on vasta nouseva tähti; 4-vuotias tyttäremme :)

Näitä hillityin värein tehtyjä tauluja ei meillä juurikaan synny, joten halusin tämän harvinaisuuden kehystää kaikkien ihailtavaksi. Rehellisesti voin kertoa, etten olisi pystynyt parempaan. Piirtäminen ei todellakaan oo mun juttu.
On toi telkkari vaan kaunis katseenvangitsija. Muistatteko vielä ajan, jolloin nää "litteät" telkkarit olivat omasta mielestä niin hienoja ja mageita, kun silmä oli tottunut niihin 80 kiloisiin möhkäleisiin, jotka täytyi mieluummin sijoittaa nurkkaan, koska taakse tarvittiin metrin verran tilaa?
Telkkari tai ylipäätään suurin osa erilaisista teknisistä laitteista ovat (mun mielestä) rumia, mutta välttämättömiä juttuja. Meillä esimerkiksi telkkarin piiloittaminen kaappiin olisi yhtä tyhjän kanssa. Ne ovet olisivat kiinni korkeintaan yöllä. Jostain ihmeellisestä syystä meillä on tv päällä myös silloin, kun kukaan ei sitä katso.
Jes, huomenna on perjantai!!!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti