.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Pilkettä silmäkulmassa uuteen viikkoon

Joskus on mukava laittaa sisustamiseenkin vähän huumoria mukaan. Meillä on ainakin usein meininki muutenkin kuin huvikummussa; kaikki vinksinvonksin tai ainakin heikunkeikun. Tälläkin hetkellä Legot ovat vallanneet koko olohuoneen lattiapinta-alan ja koristetyynyt ovat epämääräisenä röykkiönä sohvannurkassa. Mutta se on elämää ja koti on just sitä elämistä varten.

Oon itse oikein malliesimerkki tällaisesta suomalaisesta vaatimattomuudesta. Itseään, tekemisiään ja saavutuksiaan pitää aina mieluummin hieman vähätellä, ettei vaan kukaan luule ylimieliseksi. Mietin esimerkiksi blogin aloittamista pari kuukautta ja totesin useamman kerran, ettei sitä varmaan kukaan lukisi ja enhän mä osaa mitään kiinnostavaa kirjoitella, eikä meidän koti ole "tarpeeksi hieno" blogiin. Ehkäpä juuri siksi olen laittanut sisustukseen muutamia tekstejä pilke silmäkulmassa. Ja onhan näissä totuuden siemen.
Meillä tämä DIY-taulu hymyilyttää eteisen peilin vieressä :)
 
Naistenpäivä tuli ja meni, mutta kukat jäivät esittelemättä. Oli melkoinen yllätys saada ruusukimppu, koska meillä se on perinteisesti ollut päivä muiden joukossa.

Nappasin pari päivää vanhoista kukista kuvat kaikille fantastisille lukijoille piristämään arkeenpaluuta.


Hyvää alkanutta viikkoa ihan jokaiselle.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti