.

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Perintöhelmistä pannunaluseksi

Perin isoisältäni kolme pussillista erikokoisia puuhelmiä. Näitä on maalattu ja pujoteltu pannunalusiksi meillä aiemminkin. Tähän mennessä tuotanto on kuitenkin päätynyt isovanhemmille lahjapaketeissa, joten nyt oli aika tehdä pari ihan omaankin käyttöön. Tytär tosin julisti jälleen antavansa omat aikaansaannoksensa lahjoiksi, joten mun piti sitten liata käteni omien pannunalusten puolesta :)
Näin talvisilla keleillä meillä ei valitettavasti ole spraymaalaukseen soveltuvaa paikkaa, mutta onneksi nää voi maalata ihan hyvin vesiväripensseleilläkin. Aurinkoisesta päivästä inspiroituneena päätinkin tehdä mustavalkoisen sijasta mustakeltaisen version.Ajattelin vielä vetäistä keltaisiin helmiin rennolla otteella jotain mieleentulevia kuvioita.Toteutus ei ehkä tällä(kään) kertaa ole siistein mahdollinen, mutta onpa ainakin itsetehdyn näköinen :)

Näitä kuvia kun katsoo, niin alkaa harmittamaan, ettei tullut joulupukilta toivottua kameraa. Onneks synttäreihin ei oo enää kovin pitkä aika *winkwink*Ei kommentteja :

Lähetä kommentti