.

maanantai 25. maaliskuuta 2013

Helmiä (sioille)

Bongasin jostain seuraamastani blogista (pahoitteluni, en muista mistä) hiljattain hienon idean. Päätin toteuttaa oman versioni vähän eri tavoin, koska meillä tosiaan edelleen on jäljellä jonkin verran puuhelmiä vailla järkevää käyttötarkoitusta.
Tosi helppo projekti. Tarvittiin vain helmiä ja ylimääräinen kengännauha (ja pari koukkua).

Ja DIY wc-paperiteline on valmis. Laitoin toiseen reunaan narun päähän lenkin, jotta uuden rullan vaihtaminen sujuisi mahdollisimman helposti (pujottamalla lenkki koukkuun). 
Syy siihen, miksi rajasin kuvan yläreunasta noin, johtuu siitä, että joudun fiksailemaan saumausta hieman edellisen paperitelineen jäljiltä. Tässä vaiheessa sauma näyttää ei-niin-siistiltä (suom. ihan hirveältä).
Koukut iskin aiemman paperitelineen kiinnitysreikiin, joten tän voi halutessaan nypätä pois ja vaihtaa tilalle edellisen, jos siltä tuntuu.

Meillä oli ennestään niin törkeän ruma paperiteline, et tää vaihtoehto on tuhat kertaa parempi, vaikken vielä osaa ihan sanoa, mitä mieltä tästä oon :) Kaikkea pitää kuitenkin kokeilla, kun inspiraatio iskee.

Kylppäri on tosiaan meidän kodin tiloista ainut, jonka pintoja ei aikoinaan rempattu. Vain kalusteet on vaihdettu ja saumat uusin muutama kuukausi sitten. Ei väreiltään ihan mun makuun, muttei viitsitty muutama vuosi aiemmin rempattua ja perussiistiä tilaa repiä auki. Eikä siihen ois silloin ollut aikaa/mahdollisuuttakaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti