.

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Asiasta toiseen ja kolmanteen


Minkähän vuoksi sitä täytyy päivittäin surffailla toistaan ihanampien nettikauppojen sivuilla, kun houkutusta on sitten niin vaikea vastustaa. 
Onneksi toistaiseksi on pysynyt järki sen verran päässä, etten ole suuriin hankintoihin sortunut. 
Pitäisi taas perinteiseen (jokakeväiseen) tapaan vuokrata kirpparipöytä pariksi viikoksi ja hankkiutua ylimääräisestä tavarasta eroon. Sen jälkeen voisi taas hieman paremmalla omallatunnolla shoppailla jotain uuttakin.

Sorruin taas nettikirpparilla laukkuostokseen. Yksi mun heikkous on jo vuosia ollut Marimekon laukut. Onneksi olen toistaiseksi pystynyt aina jostain luopumaan, kun olen hankkinut lisää. Klassikot ovat mun lemppareita ja tällä viikolla posti toi mustan mini Matkurin.
Tälle ihanalle laukulle tuli postikuluineen hintaa 20 €, joten mielestäni tein hyvät kaupat. Ehkäpä maltan taas jokun vanhemman laukkuni laittaa kiertoon.

Tänä viikonloppuna pitäisi pitkästä aikaa kaivaa myös ompelukone ja saumuri komerosta käyttöön. Suunnitelmissa olisi ommella terassituolien pehmusteisiin uudet päälliset. Tarkoituksena olisi hyödyntää näihinkin mahdollisimman paljon olemassaolevia kangasvarastoja.

Tätä projektia ei varmaankaan jaksa yhden viikonlopun aikana kokonaisuudessaan toteuttaa, joten on parempi aloittaa ajoissa.
2 kommenttia :