.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Vaaleita asioita

Joskus sitä näköjään osoittelee kameraa ihan tiedostamattaan samankaltaisten juttujen suuntaan. Tajusin itse vasta kuvat koneelle siirrettyäni, että olen kuvannut vain vaaleita/valkoisia asioita. Näissä kuvissa on monia mun lemppariesineitäni olohuoneesta. 

Block-valaisin on ollut meidän kodin ensimmäinen design-valaisin, josta pidän edelleen kovasti. Jopa niin paljon, että hankin sille aikoinaan heti kaveriksi toisen samanlaisen. Meidän Blockit ovat toistaiseksi kestäneet käytössä hyvin (koputan puuta), vaikka olen kuullut, että monilla on ollut näiden valaisinten kanssa ongelmia.

Tuo paperista taiteilemani maapallo miellyttää myös edelleen silmääni. Ehkä se johtuu osaltaan siitä, etten ollut ollenkaan varma, saanko sitä ikinä kasaan. Melkoista väkertämistä, mutta mielestäni lopputulos on sen arvoinen. Jännä nähdä, miten kauan 2-puoliteippi pitää teelmöksen kasassa :)

Hayn laatikko on myös erittäin mieluinen. Harmi, ettei näitä ollut shoppailureissullani kuin yhtä kokoa saatavilla. Olisin kotiuttanut useammankin. Keittiössä ja olohuoneessa räpistelevät sudenkorennot tilasin joskus Palorannalta. Nekin saavat jatkaa meillä lentoaan vielä pitkään.

Lagerhausin laatikot kolisevat vielä tyhjyyttään, kuten niin monet muutkin laatikot ja purkit. Niitä on vaan pakko hankkia, kun kivoja tulee vastaan. Ja varmaan näihinkin meiltä täytetty löytyy, kunhan järjestelyinspiraatio taas iskee.

Kruunupäinen iso säästöpossu oli pakko ottaa meille asumaan, kun sen joskus kirpparilta bongasin. Tällä on korkeutta lähemmäs 30cm, joten säilöö melkoisen määrän kolikoita. Possu on edelleen lihotuskuurilla.Karlssonin kalenterikello on pitkään himoitsemani hankinta. Kallis, mutta se oli vaan pakko saada. Omani löysin Huuto.net:stä uutena lähes puoleen hintaan. Tarkkasilmäiset voivat bongata myös Lagerhausilta ostamiani postikortteja taulujen muodossa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti