.

torstai 7. maaliskuuta 2013

(V)Annon, kautta kiven ja kannon


Anno Collection on ollut näyttävästi esillä lehdissä ja blogeissa jo useamman kuukauden. En kuitenkaan malta jättää tätä aihetta väliin, koska tykkään itse myös kovasti Annon uudesta ilmeestä.

Omasta postauksestani päätin kuitenkin jättää pois mm. paljon hehkutetun Pandora-maton, vaikka siitä tykkäänkin. Keskityn sen sijaan jälleen vain niihin tuotteisiin, jotka olen jo hankkinut tai mitä aion vielä suurella todennäköisyydellä meille kotiuttaa.

Anno, Keittiöpyyhe Siru
Siru-keittiöpyyhe meiltä löytyy jo harmaana. Kivan pirteä olisi myös tuo keltainen, mutta keittiöpyyhekaappi pursuilee tuoreita hankintoja. Ehkä tuo keltainen saa siis jäädä toistaiseksi hankkimatta.
Anno, Siru koristetyynynpäällinen
Siru-koristetyynynpäällisiä meiltä löytyy jo kaksin kappalein. Ja väri yllättäen juuri tämä mustavalkoinen. Nämä myös vilahtavat aiemmassa olohuone-postauksessa.
Anno, Laituri villadhurrie
Laituri villadhurrie (x2) päätyy ostoskoriin, mikäli nykyiset raitamatot eivät käytössä osoittaudu toimiviksi. Voi että, miten kauan näiden saapumista odotinkaan :)
Anno, Kaiho uunivuoka 35cm
Kaiho-uunivuoka tulisi tarpeeseen. Tällä hetkellä meiltä löytyy vain pyöreitä ja ovaalinmuotoisia, jotka ovat osoittautuneet käytössä erittäin epäkäytännöllisiksi. Tähän ei tarvitsisi lasagnelevyjä pilkkoa palasiksi. Myös muotoilu miellyttää kovasti.
Anno, Kasper puuvillamatto
Kasper-puuvillamatto sopisi meillä mm. (60x90cm) vessaan tai (80x200cm) lasitetulle parvekkeelle. Hinta on todella edullinen, mutta tätä mattoa en ole vielä käynyt hypistelemässä, joten laadusta en osaa sanoa mitään.

Huomenna voisinkin perjantain kunniaksi kipaista ruokatunnilla Anttilaan ainakin hypistelemään :)
Kaikki kuvat: www.netanttila.com

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti