.

maanantai 18. maaliskuuta 2013

Purkkeja, purnukoita ja kamera-asiaa

Meillä on taas tuunattu purkkeja, laatikoita ja rasioita. Nyt aion kuitenkin parantaa tapojani sen verran, että saan näihin myös säilöttyä jotain järkevästi. Eipä kymmenistä purkeista ja laatikoista oikeastaan hyötyä ole, jos ei edes itse tiedä sisältöä.

Tai mun tapauksessa monet niistä ovat tyhjiä. Jokakeväinen kaappien ja laatikoiden siivousurakka julistetaan siis alkaneeksi.


Tätä hommaa en edes yritä tehdä nopeasti, vaan edetä vähän kerrallaan. Täytyy samalla lajitella turhat ja tarpeettomat tavarat kirpparikuormaan tai roskikseen. On ihan uskomatonta, miten paljon kaikkea krääsää kertyy vuosittain ihmiselle, jolla on tuhat tuunaus- tai DIY-projektia päässä. Juuri mitään ei malta heittää pois.
Otan kirpparipöydän pariksi viikoksi kerrallaan joka kevät ja syksy. Jotenkin kummasti sinne vaan joka kerta löytyy itselle turhaa tavaraa kassikaupalla.


Sekä omat, että tyttären vaatteet ja kengät annan pääsääntöisesti hyväntekeväisyyteen tai kavereille kiertoon. Kivempaa antaa ne halukkaille käyttöön ilmaiseksi kuin nähdä suuri vaiva (pesu, silitys, hinnoittelu, kirpparille kuskaaminen) muutaman mahdollisen euron takia.

Ja sitten niitä kamerauutisia. Alustavasti on sovittuna kaupat käytetystä Canonin järkkäristä. Perjantaina pääsen näillä näkymin kameraa katsomaan ja mahdollisesti ostamaan. Näiden to-del-la epätarkkojen kuvien jälkeen tiedän jo nyt, että uuteen kameraan käytetyt rahat eivät mene hukkaan.

Näin huonoja kuvia tuskin onnettominkaan kuvaaja saa järkkärillä aikaan :) Olis jo perjantai!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti