.

torstai 14. maaliskuuta 2013

This is where the life happens

Joillakin kodin sydän ja keskipiste on keittiö; meillä ei. Meillä suurin osa tekemisestä ja olemisesta tapahtuu olohuoneessa. Tästä johtuen olohuoneesta otetut kuvat räpsitään hieman eri tavoin kuin muista tiloista.

Sohvaa voi kuvata vain ollessaan yksin kotona, koska muuten sohvalla on erinäisten lelujen lisäksi:
a) yksi tai useampi ihminen  
b) yksi tai useampi vaatekasa
c) yksi tai useampi astia.

Näiden kuvien ottaminen vie siis vähintään 30 min, josta 10 min menee tavaroiden keräämiseen sohvalta, toinen 10 min menee sohvan imurointiin, 5 min menee sohvatyynyjen ja vilttien järjestelyyn ja loput 5 min kuvaamiseen.
Eilen mulla oli just toi 30 minuuttia sitä kuuluisaa omaa aikaa. Tästä näette, miten sen käytin :)


 
 
Nappasin kuvan portailta, koska halusin kuvaan toisen kattovalaisimista. Tämä siksi, jos joku teistä on ihmetellyt joissain kuvissa näkyviä heijastuksia seinillä. Nämä valaisimet ovat siis "syyllisiä" niihin. Itse tosin pidän valaisimista juuri niiden heijastusten vuoksi.
 
Pitäisköhän kokeilla viikonloppuna maton kääntämistä toisinpäin. Ja tuo tyynyrivistö edelleen huutaa jotain väriä.
Paikallisen Anttilan Anno-valikoima on edelleen surkeahko. Uuden malliston matot eivät ole tietääkseni saapuneet vieläkään (enkä tiedä, ovatko tulossakaan) ja viime aikoina monet tuotteet ovat loppuneet. Joudun varmaankin tilaamaan tyynynpäälliseni netistä.
 


 
 
 
Sohva sulautuu kivasti tuohon taustaseinään, mutta mun on jo pidemmän aikaa tehnyt mieli vetäistä taustaseinä vaaleaksi. Nyt vaan mietityttää, miten järjettömän isolta tuo yli 3-metrinen sohva sitten näyttäisi...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti