.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Pikaisia pikkuostoksia

Energiaa alkaa löytymään taas enemmän, kun päivä pitenee. Jopa aurinkoa saatiin taivaalla ihastella jo useana päivänä peräkkäin. Mutta sitten saapui taas sankka lumipyry, joka täällä rannikolla sataa vielä vaakatasossa kera hyytävän tuulen. Ei kivaa ollenkaan.

Kevätvärit eivät ole meille vielä löytäneet, mutta pientä edistystä sen suhteen on havaittavissa. Olisi tietenkin kiva havaita merkkejä myös kevään edistymisestä, mutta säätiedotuksen perusteella meillä tehdään lumityöt vielä useampaan kertaan.

Eilen oli tarkoituksena harrastaa pikashoppailua ruokatunnilla, mutta kuinkas sitten kävikään. Keltainen Anno oli Anttilasta loppunut lähes täysin. Koristetyynynpäällisiä ei löytynyt yhtä ainutta millään kuosilla. Kävin toiveikkaana tiedustelemassa myyjältä varastotilannetta, mutta kaikki olivat esillä :/

Jotain keltaista oli kuitenkin pakko saada. En kiireisestä aikataulusta johtuen ehtinyt napata mukaani kuin pari kynttilää, mutta pääasia, ettei tarvinnut poistua tyhjin käsin.
Sutaisin samalla pari kerrosta keltaista maalia keskikokoisiin puuhelmiin ja pujotin kuminauhaan. Tuli samalla päivitettyä syksyllä tuunaamani kynttilänjalka keväiseksi uudella helminauhalla. Kynttilänjalka on Huuto.net:stä löytämäni lakattu hirvitys, jonka hioin, maalasin ja koristelin mustilla helminauhoilla paremmin katsettakestäväksi.

Keltaisen Annon metsästäminen jatkuu jonain toisena päivänä, ellen sitten ehdi muuttaa mieltäni ennen sitä :)

2 kommenttia :

  1. Kivan näköistä, keltainen on ehdoton suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon trendejä aina tosi jäljissä. Keltaista ei meillä oo ollut ikinä missään muodossa. Auringonpilkahdus saa ihmeitä aikaan :)

      Poista