.

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Ajatuksia 3 viikon kokemuksella


Ajattelin kirjoitella kolmen viikon kokemuksella ja naistenpäivän kunniaksi vähän ajatuksiani bloggaamisesta. Ensinnäkin, tykkään kovasti. Tuntuu, että aivokapasiteettia vapautuu muuhun käyttöön, kun voi edes sisustusasiat ja -suunnitelmat purkaa blogin puolelle. Blogin myötä en myöskään jauha kotona jatkuvasti kaikkia ideoita ja suunnitelmia ääneen, vaan kirjaan ne blogiin (avomies varmasti arvostaa tätä).Kuva lainattu täältä
Aloittaminen on aina hankalaa. Tietokoneet ei vaan oo mun juttu, vaikka sellaisen ääressä vietänkin useita tunteja joka päivä. En ymmärrä mitään teknisistä asioista, eikä ne oikeasti mua pahemmin edes kiinnosta. Arvostan kuitenkin suuresti ihmisiä, jotka nämä asiat hallitsevat ja jaksavat niiden parissa vääntää ja opetella jatkuvasti lisää. Ilman tällaisia ihmisiä tämäkin blogi näyttäisi siltä, miltä se aluksi näytti :)  
On vaikea ajatella, miten omaa blogiaan alkaa kirjoittamaan, etteivät aiheet rönsyile liikaa ja että tuntemattomatkin ihmiset saisivat jonkinlaisen kokonaiskuvan kodistamme, tyylistäni ja tietysti myös kirjoittajasta itsestään.

Innostun helposti asioista ja mun on yleensä pakko toteuttaa visiot ja suunnitelmat nopeasti. Tämän vuoksi olen postaillut jo aiheista ihan laidasta laitaan. Silloin on kirjoitettava, kun inspiraatio iskee :) Tästä johtuen blogi ei ole toistaiseksi edennyt mitenkään loogisessa järjestyksessä (se vaatisi paljon enemmän suunnitelmallisuutta).

Olen myös oman blogin myötä alkanut arvostaa palautetta ja kommentteja aivan eri tavalla ja olen myös siksi alkanut itse kommentoida enemmän niitä blogeja, joita aktiivisesti seuraan.

Oman kodin kuvaaminen on saanut mut myös yllättymään. Aiemmin en ole juurikaan kuvannut kotiamme, vaan keskittynyt tallentamaan omia tuunauksiani ja itse tehtyjä juttuja. Nyt sisustuskuvia katsellessani olen yllättynyt siitä, ettei meillä olekaan niin valkoista kuin luulin :) Kuvissa myös tilaa näyttää olevan enemmän kuin todellisuudessa.

Kuva lainattu täältä


Olen itse blogien suurkuluttaja. Seuraan kymmeniä blogeja ja olenkin viime viikkoina kiinnittänyt huomiota erityisesti siihen, mikä blogi on sisällöltään eniten omani kaltainen. Kotikolmio on edelleen alkutaipaleella ja valovuosien päässä suosikkiblogeistani. Haluan kuitenkin kehittää sitä, kunhan kokemusta karttuu.

Jos kaikista lukemistani blogeista pitäisi valita yksi, olisi se ehdottomasti Kolmen tähden koti; tyyliltään todella erilainen, mutta täynnä ihania kirpparilöytöjä, tuunauksia ja itse tehtyjä juttuja, jotka ovat myös mun juttu. Tunnistan myös täysin itseni siitä, miten sisustusajatuksia toteutetaan = hihat heilumaan ilman suurempia suunnitelmia, vaikka mies pyörittelee päätään :) Myös meillä tapahtuu yleensä usein sisustusmuutoksia sillä aikaa, kun mies on poissa kotoa.

 Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos lukijoille, tykkääjille ja kommentoijille. Toivottavasti pystyn tuottamaan jatkossakin lukemiskelpoista sisältöä ja palaatte tänne uudelleenkin. Erityiskiitos niille, jotka ovat jakaneet postauksia ja kutsuneet lukijoita Facebookin kautta. Palautetta ja kommentteja saa laittaa jatkossakin. Myös rakentava kritiikki on tervetullutta.Hyvää naistenpäivää ja aurinkoista viikonloppua teille jokaiselle.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti