.

torstai 21. maaliskuuta 2013

Sisustushaaste: The Naked Truth

Sain Irinalta White & Fresh blogista sisustushaasteen. Postauksen aiheena tuli siis olla koti "luonnontilassaan". Ei stailaamista, siivoamista eikä kuvien rajausta. Haasteeseen pitää tietenkin aina tarttua, joten seuraava kuvapläjäys pitää sisällään paljon tavaraa väärissä paikoissa.

Tässä ensimmäisenä upea kuva makuuhuoneen lattialta. Mulla jäi tosiaan hieman vaiheeseen toi terassituolien pehmusteiden verhoilu. Tää projekti näyttää etenevän samaa tahtia kevään kanssa.
Eiks oo nätisti pedattu ja kutsuva sänky? Isoin plussa kahdessa kerroksessa on ehdottomasti se, ettei sänkyä oo aina pakko pedata. Pääsääntöisesti siellä ei vieraat käy kuitenkaan. Toi epämääräinen pötkylä sängyn päässä on siis päiväpeitto nätisti rullattuna.
Poni on ehtinyt jo meihin ilmeisesti kyllästymään. Otti mukaansa kännykän (pään päällä), Neiti O:n rakkaimman Iia-nallen ja Puppyn. Ovat kuulemma matkalla lämpimään paikkaan, jossa on kevät. Ja noi tavarat tossa lattialla on matkatavaroita. Se oliskin kätevää, jos matkatavarat kulkisivat mukana ihan itsekseen.
Nää jäi joltain vähä levälleen. Kynsiviilan tarkoitusta en ihan ymmärrä, mut sitäkin on projektiin ilmeisesti tarvittu.Pienet lelukorit on tosi käteviä lelujen säilömiseen. Eivät oo tavarat sitten pitkin lattiaa. Meillä on aloitettu valmistautuminen MM-kisoihin; Suomen lippu ja "Taivas varjele"-huivi on kaivettu esiin. Huomaa kapaloitu Hevisaurus, eiks oo nätti?Työpisteen sijainti eteisessä on kätevä. Tähän kerääntyy sen verran tavaraa päivittäin, et työt ei tästä pisteestä lopu. Näppärää, kun on eteisessä riittävästi laskutilaa.
Keittiössä astiat laitan aina samantien koneeseen, mutta lehdet, paperit ja elektroniikka valtaavat mystisesti toisen työtason. Miksei kaikki elektroniikka voi olla langatonta.

Mun mielestä näistä kuvista huomaa hienosti, että edellisestä siivouksesta on alle 2 vuorokautta. Ei meillä oo niinkään likaista, meillä on vaan sotkuista :)

Kiitän Irinaa tästä haasteesta ja jaan eteenpäin kahdelle tutulle bloggaajalle:4 kommenttia :

  1. Noi keittiön tasot on kummallisia kyllä, kun tuppaavat keräämään kaiken roippeen. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Meilläkin on yritetty erilaisia kulhoja, laatikoita ja rasioita sotkun hillitsemiseen. Musta tuntuu, et niiden ainoa vaikutus on ollut se, et työtasolle mahtuu nyt enemmän roinaa :)

      Poista