.

sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kirjaimellista sunnuntaita

Aiemmin esittelinkin Sinooperin alepäiviltä ostettuja puukirjaimia ja muuta pientä sälää. Kävin kuitenkin seuraavana päivänä uudelleen hakemassa pari isompaa pahvikirjainta tuunattavaksi. Ne pääsivät työnalle tänään.Aiemmin on kuvissa vilahtanut A-valokirjain. Tietty muiden on pitänyt olla kateellisia, kun vain mun kirjain on päätynyt hyllyyn. Ei ne sitä oo ääneen sanoneet, mut kyllä sen on huomannut :) Eivät muka ole ymmärtäneet sen kauneutta ja funktiota ylipäätään. Kateellisten puhetta ihan selvästi.

Nyt siis vuorossa muiden perheenjäsenten kirjaimet. Onhan ne huomattavasti pienempiä (siis ne kirjaimet), mutta kun mä päätän, ostan ja maksan, niin nää on ihan hyvät.
Vähän ärsyttävästi repsottivat paikoitellen noi kirjainten reunat, joka varsinkin tossa O-kirjaimessa näkyy, mutta ei voi mitään. Dc-fix:iä ja washi-teippiä päälle ja tällaiset niistä nyt tuli.
Hakevat vielä lopullista paikkaansa, mut kyllä ne varmaan tohon olohuoneen hyllyyn päätyvät. Täytyis muutenkin taas tyhjätä koko hyllyt ja asetella tavarat uusiks.Eihän toi kokoero nyt niin huomattava oo, eihän? :) Nyt seuraavan projektin kimppuun. Aion maalailla seuraavaksi niitä puukirjaimia. En mä tosin vielä tiedä, mihin ne laitan.2 kommenttia :

 1. ...mikä kokoero? ;)
  Kivoja noista kirjaimista kyllä saa, kun niitä voi tuunailla ihan millaiseksi vain tahtoo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :) Noi on kyllä kivoja, mutten uskaltanut koittaa maalata, kun ovat kuitenkin pahvia.
   Toivottavasti löydän niille jonkun hyvän loppusijoituspaikan tänään.

   Poista