.

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Haaveilua ja inspiraatiota

Hayn ohella toinen lempparini on Ferm Living. Niin yksinkertaisen ihania juttuja. Valitettavasti näiden(kin) saaminen on länsirannikolla nettikauppojen tarjonnan varassa.

Useimmat kuosit ja kuviot ovat niin yksinkertaisia, että niitä voi käyttää teippausten, maalausten ja ompelusten inspiraationa omissa projekteissaan.
Triangle-kori - pieni 35 x 40 cm - Ferm Living
Jotain tämäntyyppistä olen ajatellut ommella, kunhan saan aikaiseksi. Ovat olleet jo pitkään mun to do-listalla. Ihan näin pienistä paloista ei kuitenkaan mun teelmökseni tule koostumaan.

Nämä purkit ovatkin toimineet jo omien tuunausprojektieni innoittajina. Pientä yhtäläisyyttä havaittavissa esimerkiksi viimeisimmän purkkituunaukseni kanssa :)

Geometry-peltipurkki 2:n pakkaus - musta/vaaleanpunainen - Ferm Living

Kovasti tekisi mieli kyllä klikata nämäkin purkit ostoskoriin.

Roller coaster -pannualusta - korkki - Ferm Living
Tämä pannunalunen onkin toiminut meillä puuhelmiaskartelujen inspiraationlähteenä jo useampaan kertaan. 

Calendar-seinäkoriste - musta - Ferm Living
Liitutaulukalenteri on myös meillä hyödynnetty työpisteen kalenterin esikuvana. Aluksi tarkoituksena oli tilata tämä alkuperäinen, mutta meiltä ei löytynyt sille sopivaa seinätilaa.

Pöllö-tyyny - ruskea - Ferm Living
Ja yksi itse pikaisesti ommeltu pöllötyynykin meiltä tyttären huoneesta löytyy. Sen idea tosin kumpusi ihan omasta päästä.  Ehkäpä sekin joskus päätyy kuviin.

Kaikki kuvat lainattu täältä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti