.

tiistai 26. maaliskuuta 2013

Materiaalihankintoja

Kun on luonteeltaan malttamaton, pitää kaapit olla aina pullollaan tuunaustarvikkeita ja materiaaleja. Näiden säilyttäminen järkevästi on mahdotonta, mutta silti täytyy aina haalia lisää. Mun on ihan pakko aina laittaa hihat heilumaan heti, kun jonkun idean saan päähäni.

Nyt olikin pakko hyödyntää Sinooperin -40% tarjous askartelutarvikkeista (eikä oo muuten sponsoroitu mainos. Valitettavasti :D ).
On ihan mielettömän hauskaa ostella kaikkia max. euron juttuja, joiden lopullisesta käyttötarkoituksesta ei ostovaiheessa oo harmainta aavistusta. Varmaan ne joskus johonkin käyttöön kuitenkin päätyvät.
Tänään ostoskoriin päätyi hopeinen leimasinväri, erikokoisia puukirjaimia (tekstit mietin valmiiksi, mutta sijoituspaikkaa en) ja tietenkin lisää keltaista dc-fix:iä. Olisin ostanut perusvärejäkin, muttei ollut mattana saatavilla. Eiköhän näilläkin saada taas jotain tuunauksia toteutettua. Kaikista tuotteista tuli toi alennus, eli köyhdyin kohtuulliset 13€.
Käväisin myös kangaskaupassa etsimässä lisää mustaa farkkukangasta verhoiluprojektiin, mutta sitä ei tällä(kään) kertaa löytynyt. No, onpahan hyvä syy poiketa ihastelemassa kangasvalikoimaa jatkossakin. Eipä niillä terassituolien pehmusteilla näyttäis mitään käyttöä kuitenkaan olevan vielä hetkeen.

Pääsiäisen pyhinä aion teipata tän tyttären huoneen oveen ja aloittaa tapettien vaihdon. Kuvia en vielä lupaa, koska olen tapetointineitsyt :) Tuloksesta ei siis oo minkäänlaista takuuta. Onkohan liian optimistinen ajatus selviytyä koko urakasta päivässä, yksin??
Jospa huomenna jaksais suunnata tapettikauppaan...

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti