.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Pieniä juttuja (silloin) siististä keittiöstä


Kipaisin pirtsakassa pakkasessa lähikirpparille, mutta mukaan ei lähtenyt mitään sisustusjuttuja. Lähinnä ostelin kirpparin "omasta myynnistä" Fairya ja muita pieniä siivousjuttuja, joita saa tuolta todella edullisesti. Tämä toimikoot jonkinlaisena aasinsiltana seuraavaan tekstiin.

Viime torstaina huhkin illan rätinjatkona, jotta saisi sitten viikonlopun aloittaa ilman siivousrumbaa suhteellisen siistissä kodissa. Toinen syy torstaiseen siivoamiseen oli tietenki se, että Paanasen Marko oli pitkästä aikaa tulossa meidän olkkariin, enkä halunnut sitä sotkuiseen kotiin päästää :)

Räpsin siivouksen lomassa muutamia kuvia keittiöstä. Sain samalla todistusaineistoa siitä, että meidän jääkaappi on joskus "sormenjäljetön" ja keittiöpyyhe puhdas.

Ostin mielestäni tosi kivoja "klipsumagneetteja" Clasulta. Kortit näyttävät mun mielestä kivemmilta, kun ovat vähän irti taustasta. 
..ja jos joku miettii, niin jääkaappirunous ei meillä (tällä hetkellä) muodosta kovinkaan montaa järkevää lausetta. Muodostelma on tyttären aikaansaannosta ja miellyttää ilmeisesti hänen esteettistä silmäänsä.Uusimman tiskirättihankinnan ripustin tiskialtaan ylle roikkumaan ja odottamaan vuoroaan. Nää tekstirätit on kyllä kivoja. Sääli, etteivät kestä  käytössä kovin pitkään siisteinä.

Pöllöpurkki päätyi ainakin hetkellisesti keittiön kulmahyllyyn toisen purkkituunauksen viereen. Nämäkin ovat muuten molemmat tyhjiä :) 
Kerma- ja maitopurkit ostin joskus Halpa-Hallista. Sen jälkeen oon bongannut vastaavia sisustusliikkeistä tuplahintaan. Lasite ei näköjään käytössä kovin hyvin kestä, mutta onhan ne kivat ihan koristeenakin.
Marimekon Hetkiä-astiapyyhkeet ovat melko tuore hankinta. Harmi vaan, että ovat noin vaaleat. Eivät ainakaan meillä pysy kauaa siistinä.Ei kommentteja :

Lähetä kommentti