.

lauantai 13. huhtikuuta 2013

Telaten ja sutien


Lauantaiaamupäivänä piti sit ryhtyä tuumasta toimeen. Huonekalut pois alta ja maalaushommiin. Tällä kertaa uhriksi päätyi pitkällisen harkinnan jälkeen olohuoneen sohvan taustaseinä. 

Tässähän on maalin alla jokaisen sisustajan suosikki: lasikuitutapetti. Mua se ei itseasiassa oo ikinä ottanut päähän ja itse se aikoinaan osittain olosuhteiden pakosta tuohon lätkittiin. Sama seinä jatkuu olohuoneesta ruokailutilan kautta keittiöön, joten mun mielestä ihan kiva, ettei koko seinä oo ihan samannäköinen.
Tästä maitokahvin tms. sävystä lähdettiin siis liikenteeseen. Hienosti heijastuu ikkunasta valo ja kuviot. Ihan tasaiselta toi sävy mun silmään aiemminkin näytti.
Ei ihan yks kerros riittänyt. Onneks kuitenkin selvisin kahdella maalikerroksella. Oli aika yllätys, koska olin varautunut siihen, et valkoista sais vedellä vähintäänkin 4 kerrosta. Maalasin talvella pikkueteisen seinän yhtenä viikonloppuna 7 kertaan, kun alla oli grafiitinharmaa maali.
Tässä tänhetkinen tilanne. Tuli vähä tällänen vuokrakämppäefekti :) Eiköhän siitä sit kuitenkin ihan hyvä tuu, kun ehdin tekeen uudet taulut seinälle ja saan ne iskettyä kiinni.

Huomenna ajattelin naputella kollaasin kokonaisuudessaan paikoilleen. Toihan on siis betoniseinä, eli naapureilla saattaa vähä otsasuoni pullistua mun vasaroinnin takia :)
Mitäs mieltä siellä ruudun takana ollaan? Hitti vai huti?

Maalaamisen lisäks tänään oon käväissyt kirpparilla. Ei ollut mikään mieletön menestys, mutta huomenna meen vielä katsastamaan lähikirpparin tarjonnan.

Nyt on pakko saada talkookahvit. Eiks ne oo talkoot, kun raataa hiki hatussa aamusta iltaan, eikä siitä saa palkkaa? :)

6 kommenttia :

 1. Kiva siitä tuli ja taatusti talkookaffeesi ansaitsit! Mä vaan tuijottelen noita sun ihania tyynyjä sohvalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tyynyt on muuten poikkeuksellisesti vain Annoa ja Ikeaa. Enpäs oo edes itse hoksannut, että Marimekot ovat siirtyneet yks kerrallaan kaappiin.

   Poista
 2. Tosi hyvä! Ota vaikka koffit palkaksi!;D Odottelen jo millaset taulut tuohon tulee.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan tauluprojekti vähän viivästyy. Sain talkoopalkaksi vatsataudin ja vietin yön vessan lattialla. Aamusta vaihdettiin miehen kanssa paikkoja. Nyt on aika kurja ja heikko olo.

   Poista
 3. Vau onpa valkea. Ny ei olla samiksii enää kun en kyllä maalaa omaa seinääni, hih. Ja Combonibili teilläki, ja beigen sohvan vieressä. Tää on jo spookyä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah :) Meillähän oli tossa ennen se harmaa, kun olin kuvitellut sen päätyvän heti tytön huoneeseen. Valkoisen olin alunperin tähän tilannut, mut se nökötti tähän saakka keittiössä :)

   Jännä nähdä, meneekö meillä sit joskus sohvatkin vaihtoon samaan aikaan :D

   Poista