.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Psykedeelistä aleshoppailua

Pikapyrähdys Seinäjoella aiheutti ihan minimaalisen pientä shoppailua. Syy siihen, miksi kuitenkin intoilen, oli järjettömän halvat hinnat.
Meidän Tiimarista tarjouskehykset on loppuneet jo kauan sitten. Mutta tuollapa valikoimaa riitti hyllykaupalla. Joten kotiutin taas kolme isoa 5€ yhteishintaan.
Askartelukauppa-Näpsäkästä tein löydön. Tää on kuulemma ihan vanha juttu, mutten ollut koskaan ennen törmännyt. Värillistä "samettipintaista" dc-fix:iä tai jotain vastaavaa tarraa. Metrihinta 6€, joten tätä oli pakko ostaa pienet palat keltaista ja vähä enemmän mustaa.

Samasta paikasta leimasintyynyt 1€/kpl. Kirjainleimasimet kuluu varmaan pian puhki :) Ja Tiimarista värillisiä kuumaliimapuikkoja -70%, eli jotain 1,20€/paketti.
Tiimarista mustat mikrokuituliinat: 1,50€/2kpl ja 4 mustaa tablettia -70%, eli yhteensä 3,60€.

Kun tähän lisää vielä kahdet housut Vero Modasta 5,90€/kpl. niin mähän oon nyt säästänyt ihan mielettömästi rahaa. Nää kaikki löydöt tein 45 minuutissa ja rahaa meni yhteensä alle 30€.
Joten ihan psykedeelistä aleshoppailua mun mielestä :)

Hengitän syvään ja koitan pysyä poissa sieltä FDS:n sivuilta, kunnes tarjous on umpeutunut. Voimia teille, jotka kamppailette saman alennuskoodikiusauksen kanssa :D

6 kommenttia :

 1. Himmee tarjoushaukka! Mielettömiä löytöjä, mahtavaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon aina niin fiiliksissä ale- ja kirpparilöydöistä. Toivottavasti mun yhtäläisyydet tv:stä tuttuun tarjoushaukkaan jää tähän yhteen piirteeseen :D

   Poista
 2. Aivan mieletön toi musta mikrokuituliina! Pakko oli itekin kotiuttaa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oo vielä ehtinyt käytännössä testaamaan. Täytyy hamstrata lisää, jos on hyviä.

   Poista
 3. Sä olet niin reipas :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa :) Kiitos. Mä en oo kyl viime aikoina ollut yhtään tyytyväinen aikaansaannoksiini. Olen suorittaja, myönnän.

   Poista