.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hulluksi purkeistaan tullut


Teillä varmaan tulee tää aihe ja kuvat jo korvista, mut mä nyt vaan yksinkertaisesti oon hurahtanut kaikenlaisiin purkkeihin ja laatikoihin. Aina näissä ei oo ees kyse estetiikasta, vaan käytännöllisyydestä. Esimerkiksi kuiva-aineet on usein pakattu niin epäkäytännöllisiin pakkauksiin, että ne on käytännön syistä vaihdettava toisenlaisiin astioihin.

Tämän vuoksi meidän apteekkarinkaappi pursuaa mitä erilaisempia säilytyspurkkeja ja -purnukoita. Näitähän eivät vieraat näe, joten kirjo on laaja (eikä välttämättä ulkonäöllisesti niin laadukas).


Käytössä loistaviksi ovat osoittautuneet erityisesti lisäravinnepurnukat, joita meiltä löytyy useampia. Näitä on vuosien varrella tyttären kanssa tuunattu myös viemisiksi. Kannattaa siis pokata bodari tai kaveerata kuntoilijoiden kanssa, jotta purkkeja saa haalittua kätevästi ilman ostopakkoa :D


Nää siniset purkit on todella isoja ja sopivat loistavasti esimerkiksi makaroneille, jauhoille, muroille jne. Yks purkki vetää noin 4 pussillista makaroneja.

Meillä löytyy näitä lisääkin, mutta ne on tuunattu tytön 1-vuotiaana tehdyillä piirustuksilla ja itse tussatuilla teksteillä. Voin nekin joskus teille esitellä, mutta jospa nyt pitäisin hetken taukoa näistä ikuisista purkki- ja laatikkopostauksista.


Nää on muuten alunperin tuunattu jo kauan sitten. Silloin näissä oli vain toi beige dc-fix ja dymotekstit. Kuviot taiteilin eilen illalla Housea katsellessani. Mä en nimittäin voi katsoa ees lempparisarjojani kädet toimettomina :)


Tää punainen suolapurkki vetää just normikokoisen suolapaketin. Mä niin inhoan niitä pahvipurkkeja, joista kaadettaessa suolaa ropisee pitkin pöytiä ja lattioita.


Mulla on kunnianhimoinen tavoite saada kevään aikana kaikki askartelukrääsäni jotenkin järjestettyä. Nyt kaikki materiaalit on sullottuina sekaisin moneen laatikkoon, eikä mitään löydä ikinä kovin helposti. Onneksi näitä kulahtaneita laatikoita tulee nettiostosten mukana säännöllisesti. Tääkin on parhaat päivänsä nähnyt, mutta kelpaa vielä mulle.

Tarraa ja teippiä pintaan ja taas on yks laatikko lisää. Taiteilen näihin tekstit vasta sitten, kun sisältö on järjestelty.


Raidat on vinksinvonksin ja laatikko kuhmuilla ja kuopilla, mutta ei haittaa. Hyödynsin näihinkin ylijäämäpaloja, joten raidat on koottu monista paloista.
2 kommenttia :

 1. On se vaan näppärää, kun jollain riittää taitoa ja kärsvällisyyttä tällaisiin tuunailuihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä tuolla taidolla ei tee mitään, mut kärsivällisyyttä ehkä aavistuksen, jos haluaa väsäillä monimutkaisempia kuvioita.
   Mulle tuli taas leikkelystä rakko käteen, joten nyt pitää vähä rajoittaa :D

   Poista