.

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Taulupajasta sairastuvaksi

Näin ne suunnitelmat muuttuu. Eilen uhkuin tarmoa telan varressa maalaillen ja tänään piti toteuttaa uusia tauluja. Toisin kävi.

Illalla iski vatsatauti ja yö kului kylppärin lattialla. Tämä päivä on mennyt pelkästään nukkuessa. Iltapäivällä nousi kuume, joten huominen menee väkisinkin kotona.

Kyllä voi yks tauti viedä ihmisen niin surkeaan jamaan. Jokaista lihasta särkee ja kolottaa. Olo on muutenkin hirveä.

Kuva lainattu täältä

Aion taas vetää peiton korviin ja toivottavasti olo normalisoituu jo huomenna. Hauskaa sunnuntai-illan jatkoa teille ja toivottavasti ootte pysyneet terveinä.


4 kommenttia :

 1. Ihmettelinkin Kolmion hiljaisuutta ja voi että, toi on ikävä uutinen. Vatsatauti on niin PERSEESTÄ! pikaista paranemista, onneksi noi yleensä menee nopeaan ohi. Ja telailet sitten vasta kun jakselet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tänään varovaista paluuta arkeen. Täytyi kuitenkin pitää töistä yks vapaapäivä, etten tartuta muita. Ja en mä nyt ehkä ihan työkykyinen olisi edes ollut. Tuskanhikeä pukkas, kun vein tytön tarhaan (5 min kävellen).

   Poista
 2. Vatsatauti on hirveä! Pikaiset paranemiset sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tää oli kyl hirveä kokemus. Onneks edellisestä kerrasta on vuosia. Eikä tarvi taas hetkeen tän taudin meille tulla.

   Poista