.

tiistai 16. huhtikuuta 2013

"Sohvaseinän" kevätlookUskaltauduin sit lopulta ottamaan noi tyynyt alas selkänojatyynyjen päältä. Kai ne taulut siellä pysyy ja jos eivät, niin ainahan voi tehdä uusia. Eipä oo materiaaleihin montaa rahaa tuhlattu.
Tässä postauksessa on nyt ihan rehellisesti enemmän kuvia kuin asiaa :) Eikä näissä kuvissakaan niin paljoa mitään uutta oo.  En oo edelleenkään alkanut pahemmin stailaamaan näitä kuvia varten. Sohvakin on ihan rutussa, niinku normaalistikin.
Ja näyttäis muuten noi sohvan istuintyynytkin olevan vähän sinne päin, mut niin ne aina on. Pääasia, et on pehmeä alusta.
Et semmomen siitä sit tuli. Varmaan tohon tulee pikkuhiljaa keräiltyä vielä jotain pientä extraa, mutta mieluummin tykkäänkin tällaisista kehittyvistä ratkaisuista. Kuvatkin todennäköisesti vaihtuvat jossain vaiheessa ja kehykset saattavat laittaa itsensä kiertoon hetkenä minä hyvänsä :D
Piti vielä ottaa yks, missä toi keltsi kynttilä vähän pilkahtaa. Ei oo aina niin yksinäisen näköisiä noi keltaiset tyynyt.
Tänään oon tosiaan viettänyt sairaslomapäivää tytön kanssa kotona. Onneksi pieni potilas on jo terve ja pääsee huomenna innoissaan takaisin tarhaan.

Käytin päivän tehokkaasti ja sain pyyhittyä olkkarin tasot ja hyllytkin ja järjestelin romut uusiksi. Mitään niin uutta ja mullistavaa ei oo tulossa. Mut niistä lisää sit huomenna.

Hauskaa tiistai-illan jatkoa kaikille!4 kommenttia :

 1. kivalta näyttää!

  Blogistani löytyy sinulle tunnustus =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Laitan tunnustusta jakoon, kunhan ehdin hieman perehtyä. Mukavaa loppuviikkoa :)

   Poista
 2. Tuo raitatyyny on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raitatyyny on ommeltu omin pikku-kätösin Ikean kankaasta. Samaa kangasta on meillä muuten keittiön ja makkarin verhoissa. Tasaraitaan ei vaan kyllästy ikinä :)

   Poista