.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Junamatkan ajankulua, osa 1

Mihin sitä junamatkan paremmin käyttäisi kuin bloggaamiseen ja nettihaaveiluun. Tänään onkin siis poikkeuksellisesti pari tuntia aikaa keskittyä pelkästään näihin ilman häiriötekijöitä.
Eli musiikki soimaan ja selaamaan valikoimia.

Näistä haaveista monet on sellaisia, että jos sais vaan aikaiseksi, niin hyvin samantyyppisiä juttuja vois toteuttaa ihan omin pikku kätösin. Musta vaan jotenkin tuntuu, etten oo viime aikoina saanut mitään toteutetuksi. Osa näistä on nimittäin ollut mielessä jo pitkään.
 
Mun ostoshaaveita ei suinkaan helpota sähköpostilaatikkoon vyöryvät mainokset eri nettikauppojen uutuuksista ja alennuksista. Onko kevättä kohti erilaiset kampanjat lisääntyneet, vai alanko seota?
 
Tällä kertaa tuli seikkailtua mm. Domdom:in verkkokaupassa.
 
  
Mustavalkoinen korttisetti
 
 
 
Ihanan simppelit kortit päätyisivät meillä kehyksiin tai sit vaan teippaisin seinälle. Yksinkertaisia kuvioita, jollaisia varmasti sais itsekin tehtyä, jos vaan toteuttaisi, eikä haaveilisi verkkokaupoissa :)
 
 

 
Geometry peltirasia
 
 
 
Nää Ferm Livingin purkit on niin ihanat ja pyörineet välillä jo unissakin. Ehkä mä päädyn ostamaan nää itselleni synttärilahjaksi, koska en mä varmaan muuten saa mielenrauhaa. Ei oo auttanut ees useiden erilaisten "kolmiopurkkien" tuunaaminen. Nälkä on vaan paremminkin kasvanut syödessä.
 

 
 
Triangle kori
 
 
Jotain tällaista on ollut ajatuksissa ommella jo useamman kuukauden. Mut kun on laiska ja saamaton. Kaikki tarvittava olis kotona valmiina, mut ei oo toistaiseksi itsekseen valmistunut. En mä kyllä edes tiedä, mitä tällaiseen säilöis, kun pyykkikorikäyttöön ei oo tarvetta.
 

Metallikori musta
 
 
 
Ja tää kori <3 Tää ois niin täydellinen säilömään jotain.. mutta mitä? :)
 
 

 
DROPPE_käsipyyhe
 
 
 
Pisaramuoto on myös yks lemppareistani. Astiapyyhkeitä meillä on vuosiksi eteenpäin, mutta tästäkin vois inspiroitua ja ripotella muutaman pisaran lisää jonnekin. Dc-fix:istä tulee muuten kivoja pisaroita. Meillä niitä löytyy mm. tiskikoneeseen liimattuna :)

 
 
Light House pöytävalaisin musta
 
 
Ja tää on ihan loistava idea. Miten yksinkertainen ja hauska. Mahtuiskohan meille jonnekin vielä yks lamppu. Mä en ollut tähän nerokkaaseen "varjostimeen" edes aiemmin törmännyt.

Ja argggh. Just tuli Facebookin kautta Finnish Design Shopin -20% kampanjamainos. Sormia syyhyttää klikata sinne seuraavaksi.

Ja nää ei muuten taaskaan oo mitään sponsoroituja mainoksia. Valitettavasti.

6 kommenttia :

 1. Mä en edes mene käymään FDShopin sivuilla ;);) Heikko, kun oon. heheh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska, kun melkein joka blogissa on shoppailtu alekoodilla. Nostan hattua, et jollain meistä on selkäranka :D

   Poista
  2. BUAH! no ei sit ollutkaan...Ja huomaa, tunti myöhemmin !! ;););)

   Poista
 2. Shoppailu on vaan inhimillistä. Mäkin voin melkein luvata sortuvani tänään jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sorrutaan yhdessä?? niin mul ei niin paha mieli ;) hihihih!!!!

   Poista
  2. Mä ehdin sortumaan vasta illalla, mut mukana ollaan hyvin suurella todennäköisyydellä :)

   Poista