.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Sohvan takana

Mulle käy välillä just näin; joku asia kotona alkaa ottaa päähän ja kyllästyttää ihan mielettömästi silmänräpäyksessä. Nyt alko ahdistaa taulut sohvan taustaseinällä, tai seinä ylipäätään.

Joskus ajattelin maalaavani seinän valkoiseksi, mutta näyttäiskö toi jättimäinen sohva sitten vielä suuremmalta? Voisko ilmettä kuitenkin vaihtaa vaan uusilla tauluilla tms?

Isot maisemataulut oon ajatellut vaihtaa jo pidemmän aikaa (nää on roikkuneet tässä kodissa yli 5v ja jo aiemmassa kodissa melkein 3 v), mut eilen muhun iski sellainen fiilis, et nyt-heti-noi-pois. Mutta mitä tilalle?

Inspiraatiota lähdin etsimään Alvhemin sivuilta.
Meillähän sohvan taustaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön, joten täytyy huomioida myös ruokapöydän yllä lentelevät sudenkorennot. Voiskohan niitä hankkia lisää lentelemään olohuoneesta keittiöön saakka?

Tai sitten harventaa nykyistä parvea ja siirtää osa olohuoneen puolelle...Tollanen kapea hylly sohvan takana ois ihana, mutten meille käytännössä sovi. Valitettavasti. Mutta toi iso tekstitaulu on ihana (kuten noin 99% tekstitauluista muutenkin. Siis mun mielestä).Tässä on kivasti kaks ihan erityylistä taulua sulassa sovussa rinnakkain. Ja yllättäen taas kirjain mun mieleen :) 
Nää Andy Warholin taulut on myös ihania. Ja toi tauluvalo on kiva. Voiskohan meillekin virittää jotku valot tohon seinälle. Vaikka "must-have" Ohlssonin valosarja, joka roikkuu turhanpanttina porraskaiteessa.
Tällainen väri-iloittelu näyttää myös kivalta. En kyllä meillä vastaavanlaista näkisi, mutta tähän sopii hyvin.
Huomaattekos, mitä yhteistä kaikissa kuvissa on?
-valkoinen taustaseinä :)
Mutta rehellisyyden nimissä, tältä sivustolta ei kovain värikkäitä seiniä löydy muutenkaan.
Kaikki kuvat lainattu siis täältä.
Meinasin tähän laittaa meidän olohuonekuvan, mut se näytti näiden jälkeen jotenkin raskaalta ja tunkkaiselta, joten jätin suosiolla pois. Aargh; mitä mä nyt tohon seinään keksin??
Munhan on siis päästävä tän projektin kimppuun niinku heti. Huomiseen on liian pitkä aika.
-Ai mitennii malttamaton? :D

4 kommenttia :

 1. Heh mitäs me samikset. Itse olen puuhaillut pari päivää sohvan "tauksen" kanssa. Sen verran paljastan että maalaisromanttinen ikkunanpoka läks ja jotain modärnia tulee tilalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan uskomatonta, miten meillä menee asiat yksiin :) Odotan innolla sun ratkaisua.
   Mä tuijotan tota seinää ja mietin sitä maalaamista. Vaatis varmaan useamman maalikerroksen, mut kyllähän sen puolessa päivässä ehtis vetää kolmeenkin kertaan. Vaikeita asioita :D

   Poista
 2. Malttamattomuus kuulostaa tutulta ;);) hih!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on varmaan tänään pakko alkaa metsästämään uusia tauluja/printtejä ja huomenna alkaa telaamaan seinää :)
   Mähän oon nyt malttanut jo useamman päivän :D

   Poista