.

perjantai 5. huhtikuuta 2013

Säilöntäsangot säilytykseen

Kävin tänään ruokatunnilla ostamassa muutaman säilöntäsangon. Eikön säilöntä oo niinku säilyttämistä?
 
Näistä ajattelin tuunata säilytysastioita kylppäriin. Otin mukaan myös rullan läpikuultavaa vihreää perus kontaktimuovia (ajattelin korostaa sitä mintunväristä lattiaa, kun ei sen väri näköään inhoamalla muuksi muutu).
Mua niin rasittaa, kun kylppärissä roikkuu aina monta erilaista siivousrättiä, sientä, pesupussia, värisieppariliinaa ym sälää. Ja lisäks kahden pitkätukkaisen taloudessa on oikeasti sadoittain pampuloita, pinnejä, huiveja ym. tavaraa, jotka aina leviävät pitkin kylppäriä.
Sakset, liimaus ja ready to use.
Mun oli aluks ajatuksena laittaa nää tohon "metallihyllylle", mutta olivatkin sit siihen liian suuria. Tökkään nää jonnekkin järkevämpään paikkaan, kunhan saan aikaiseksi siivota kylppärin. Siihen saakka saavat roikkua tossa tangossa.
Näitä sankojahan on oikeesti vaikka minkä kokoisia. Nää oli vissiin parin litran(?) ja hinta kannelliselle sangolle oli 1,70€. Ei paha. Vois hakea muutaman pienemmän nyt sit joku päivä tohon hyllylle, kunhan saan aikaiseks.


4 kommenttia :

 1. Sä olet nainen nero!
  Just mietin olemattoman budjetin säilyttimiä erääseen kohteeseen. :)
  Kiitos. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Näissä ei kyl joutunut pahemmin köyhtymään.

   Poista
 2. MIELTSI idea!! Sä oot kanssa yksi keksintöhjen QUEEN :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ylisanoista :) Toi idea syntyi heti, kun noihin sankoihin törmäsin. Joskus kannattaa kiertää kaupoissa sellaisiakin osastoja, mistä ei yleensä mitään tarvi.

   Poista