.

torstai 11. huhtikuuta 2013

Neiti O:n valtakunta


Tytön huoneeseen ei olla aiemmin kunnolla kurkistettukaan. Siihen on olemassa yksi syy: se ei oo ihan sellanen, kuin haluaisin. Asukkaalla on kuitenkin luja tahto ja vankat mielipiteet, joten mun on ihan turha alkaa siellä sisustamaan.

Eniten täällä mua häiritsee kaksiosainen melkein koko päätyseinän levyinen Lundia-tyyppinen avohylly. Hylly sinänsä on ihan ok, mutta sitä ei paljon tavaramäärän keskeltä erota.

Meinasin laittaa siitä kuvan, mutten kuitenkaan kyennyt :) Osa tavaroista on säilytyskoreissa, mutta hylly pursuaa silti tavaraa kaikissa sateenkaaren väreissä. 
Onneksi aikoinaan hankittiin Ikean halpiskalusteet valkoisena ja seinätkin ovat suhteellisen neutraalit, joten ei tää nyt hirveen paha oo.
Siirrettiin tänään toi hopeinen Componibili vihdoin tänne. Mä itse asiassa aikoinaan luulin, että se tuleekin tähän huoneeseen, koska O itse sen halusi ja valitsi. Jostain ihmeen syystä se silti piti sijoittaa alakertaan hänen tavaroitaan säilömään.
Täähän oli ennen meidän makkari, joka selittää esim. liukuovien valinnan. En ois lapsen huoneeseen aikoinaan peililiukuovia valinnut. Liimattiin sit toiseen oveen liitutaulutarraa, niin sopii tänne vähän paremmin.
Tää pöytä ja tuolit on aikoinaan pelastettu roskalavalta veljen perheeseen. Ja sieltä leikkimökin kautta meille. Maalasin uusiksi ja vetäistiin liitutaulutarran ylijäämät pöytälevyyn. Teippaukset pöydän reunoissa on asukkaan laittamia :)
Dc-fix:stä väsäsin talvella automaton. Tai no levyhän tää on, mutta silti. Ensin tää tieverkosto oli liimattuna suoraan lattiaan, mut siirsin sitten kuitenkin levylle, kun sellainen sattui meiltä löytymään. Tää on siis jonkun edesmeneen huonekalun taustalevy, eli melko kevyt siirtää tarvittaessa sivuun tai säilöön maton alle.

Meillä tyttö inhoaa nukkeja, eikä omista yhtäkään. Pari nukkea on meillä ollut, mutta ne on kiikutettu järjestelmällisesti kirpparikuormaan. Pikkuautoja meillä on vastaavasti varmaan sata ja pehmoleluja kymmenittäin.
Sitten alkaakin näkyä huoneen "teema". Nää ei myöskään kuulu mun suosikkeihin sisustuksellisesti. Edes kehyksiä ei oo saanut maalata/vaihtaa.
Robin ja Cheek. Ja Cheek ja Robin. Ja Hevisaurukset. Autot. Hello Kitty. Ja Ti-ti Nalle.
Melko laaja skaala.
Noi julisteen "heijastukset" on muuten tossa kuvassa itsessään. Piti itekkin käydä tarkistamassa, kun mielestäni kuvasin ilman salamaa.

Hevisaurusten kerrossängyksi löytyi ulkovarastosta tosi vanha korikärry. Kunnon kasari, mut tähän tarkoitukseen loistava. Näistä muuten käytetään meillä nimitystä: "lapset". Aika kauniita. Kukahan niiden isä mahtaa olla, kun geeniperimä on tätä luokkaa...

Arvatkaas, kuka noi palikat joutui joku aika sitten askartelemaan? Eiks oo ihqut? ;)
Tää on ainut siisti hylly tuossa aiemmin mainitsemassani romusäilyttimessä.
Myös noi "Anything" ja "Something" -korit on mun teelmöksiä. Samoin kuin Barbapapat (oli ihan mieletön homma väsätä näitä jotain 7 kpl) ja toisesta pilkistävät trikoiset hernepussit.

Toivottavasti vielä jossain vaiheessa saan tahtoni läpi ja avohylly vaihtuisi johonkin ovelliseen vaihtoehtoon. Tietenkin myös tavaran karsiminen auttais asiaa. Leluja lähti taas kaks laatikollista hyväntekeväisyyteen, mutta huoneessa sitä ei huomaa.

Meillä ei siis todellakaan oo mitään prinsessahuonetta. Ikkunoissa roikkuu Boboo-verhot (joita en saanut kuviin haasteellisesta suorasta auringonpaisteesta johtuen), joten meiltä löytyy sekä pastellit, että perusvärit koko kirjossaan.

4 kommenttia :

 1. Heh täähän alkaa olla jo pelottavaa, samana päivänä samat postaukset :)
  Ja samoja juttujakin, Hello Kittyt sekä Hevisaurukset! Ja vielä hassua että just ostin pussillisen puupalikoita egellä Kierrätyskeskuksesta ja tuunaushommihin pitäs ryhtyä :)
  Mitäs me samikset ❤ ❤ ❤ ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kyllä mystisen paljon samoja ideoita ja samaan aikaan :) Mua niin naurattaa, kun näitä on sattunut melkein päivittäin. Ihanan hauskaa <3

   Poista
 2. Hihih!

  Robin on meilläkin in!! ;)

  IHANA nimi!! Olivia!! Se oli minunkin yksi vaihtoehdoista!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä päätin joskus 10v sitten, et jos mulla joskus on tyttö, niin sen nimi on Olivia. Se piti sit jyrätä läpi :)

   Poista