.

sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Komeroiden kevätsiivous

Kevään lähestyessä iskee aina mieletön siivousvimma. Tai paremminkin tekee mieli päästä eroon kaikesta tarpeettomasta roinasta. Yritän kyllä pitää muutenkin romumäärän kohtuullisena, koska lämmin säilytystila on meillä tosi minimissä.

Tykkään antaa tavaroita kiertoon sellaisenaan, eli lahjoitan mieluummin sellaiseen hyväntekeväisyyteen, jotka vievät avun perille henkilökohtaisesti tavaroiden muodossa. En kannata nykyään enää sellaisia, jotka myyvät lahjoitetut tavarat itse ja apu menee perille(?) rahana.
Kuulin puolivahingossa eräästä yhdistyksestä, joka jopa noutaa lahjoitustavarat kotoa. Tähän on siis pakko tarttua ja kilautan huomenna noutoajan. Nyt onkin käynnissä kaappien inventaario ja tarkoituksena on hävittää mahdollisimman paljon meille tarpeetonta tavaraa pois nurkista. Parhaat tavarat, kirjat, levyt ja leffat jäävät odottamaan kirpparillepääsyä.
Vähän pistää hymyilyttämään nää meidän pakkauslaatikot. Toivottavasti vastaanottajat ovat kuitenkin mielissään, vaikkei sisältö ihan vastaakaan pakkausta :) 
Kuus laatikollista meille tarpeetonta vaatetta, lelua ja kodintavaraa odottaa siis uusiokäyttöön pääsyä. Ja huomiseksi komensin vielä miehenkin käymään kaappinsa läpi, eli lisää on tulossa. Tää on sitä antamisen iloa parhaimmillaan. Maltan tuskin odottaa, et noi laatikot häviää meidän ulkovarastosta.

Vielä illalla roudaan roskiin menevät tavarat pois eteisestä. Ihan tyytyväinen oon tän päivän aikaansaannokseeni, vaikka jäikin se yläkerta taas siivoamatta. Ehtiihän sen joku ilta.

6 kommenttia :

 1. Vinkkaatko mullekkin mikä tämä taho/yhteisö on minne saa lahjoittaa vaateita /tavaraa...mulla on kirpparipöytä tämän viikon, mutta haluaisin ne myymättä jääneet tavarat lahjoittaa jonnekkin hyvään tarkoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon itse soittamassa Toivon Tähteen. Niiden ainakin kuulemani mukaan pitäis noutaa.

   Poista
 2. Itsellekin iski viikonloppuna kauhea siivousvimma ja roinaa lensi roskiin ja siirtyi varastoon odottamaan kirpparille pääsyä. On jotenkin tosi terapeuttista, kun pääsee turhasta kamasta eroon. Kuulostaa oikein kätevältä palvelulta tuo Toivon Tähti, hyvää mieltä kaikille osapuolille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä turhasta tavarasta luopuminen on ihan yhtä kivaa kuin jonkun uuden ihanuuden hankkiminen :)
   Sain jo soitettua noutoajan, mutta vasta perjantaina tai ensi viikon alussa saan laatikot pois varastosta. Sitä odotellessa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Tää tavaroiden lahjoittaminen on maailman parasta. Kaikki osapuolet ovat onnellisia.

   Poista