.

tiistai 9. huhtikuuta 2013

Laatuaikaa yksin = nettikaupoissa surffaamista

Neiti O lähti pyöräilemään hyvässä seurassa, joten mulla on hetki ihan omaa aikaa. Yleensä se kuluu kotitöiden tai muun pakollisen parissa, mutta nyt otin rennosti koneen syliin ja levittäydyin sohvalle. Ei aina oo pakko olla niin järjettömän tehokas.

Päätin pitkästä aikaa käydä katsastamassa Sisustus Carenan nettikaupan. Täällä on ihan mielettömästi kaikkea kivaa ja hauskaa, mutta toistaiseksi en oo kertaakaa  sortunut mitään tilaamaan. 
Mr. P, one man shy-valaisin on niin hauska ja erilainen, et tätä katsellessa alkaa väkisinkin hymyilyttää :) Sama sympaattinen hahmo on valikoimissa myös avaimenperänä. Koittakaas arvata, mistä se ketju on Mr. P:hen kiinnitetty?
Qualyn lintu-naulakoita ja linnunpönttöjä meiltä löytyykin eteisestä eri väreissä. Yks orava vois kyllä sopia seuraan. Pienessä koppero-eteisessä voi vähän revitellä, kun sinne ei minkäänlaista kalustetta mahdu.

Pitäis joskus ihan mitata se tila, mutta ei se ainakaan 1,5 neliötä isompi voi olla. Viimeks maalasin kaikki seinät siirtämättä porrasjakkaraa kertaakaan. Keskeltä yltää vetäisemään kaikki seinät ja katonkin, Näppärää :)Nää vois toimia hyvin myös eteisessä.Tai jossain. Yksinkertaista ja vähän erilaista. 
Voin melkein kuvitella, miten meillä näihin kertyisi rypistyneitä kuitteja, kolikoita ja muuta tosi tärkeää taskujen pohjalta.
Kukaan ei varmaan yllättynyt, että mun listalla on taas erilaisia laatikoita, rasioita ja purkkeja.
Tää kori on i-h-a-n-a. Jotenkin kivasti vähä erilainen, kun reunat on suorat. Tätä täytyy harkita, vakavasti. Tänne vois säilöä lehtiä. Tai sit tästäkin tulee käytössä heti vaan uusi lelukori. 
Yllättäen nääkin ois kivat. Värejä on useita, joten varmaan löytyis joku tarkkaa tytärtäkin miellyttävä. Tai sit mulle taas todetaan vakavana: "Eiks pilvet oo ihan vauvojen juttuja?". Ei muuten olis ensimmäinen kerta. 

Ja lopuksi vielä se Mr. P-avaimenperä. TaDaa...
Näitä kuvia katsellessa voi vaan todeta, et mulla ei oo kyl mitään tyyliä. Oon poiminut asioita ihan laidasta laitaan. Mutta eiks sitä just sanota, et eri tyylejä kannattaa sekoittaa :) 
Tässä postauksessa on kyllä nyt sit sekoitettu/sekoiltu oikein urakalla. 


Kaikki kuvat lainattu täältä8 kommenttia :

 1. Minäkin tykkään kaikenlaisista pienistä säilytysratkaisuista ;)

  http://ladyblueisinthehouse.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä hienompaa olis, jos tavarat olisi myös järjestyksessä niissä säilytysratkaisuissa :)

   Poista
 2. Siis toi avaimenperä on vaan niin perverssi, kaikkee nekin keksii :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä :D Mut vois toimia esim. lahjana miehelle :D

   Poista
 3. Ehhehee, muhun on ainaki osunu ja uponnu toi Mr. P -lamppu, aivan loistava! :) toi avaimenperä olikin ihan uusi tuttavuus, upee sekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tällaiset hauskat tavarat on kivaa kevennystä. Ei sisustamisen ainakaan tarvi olla niin hirveän vakavaa :)
   Toi lamppu ois ihana laittaa nurkkaan selkä huoneeseen päin :D

   Poista
 4. Todellakin hauskat tavarat tuovat piristystä elämään :):) mister P...hahahah!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toihan ei oo ees yhtään törkee, kun on noin valloittava ;)

   Poista