.

sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Kevät!


Tänään lähtivät viimeiset lumet takapihalta. Äkkiä ne sit lopulta hävis, kun yöpakkaset hellitti.
Maa on vielä ihan mielettömän märkää, mut takapihalla on silti haravoitu ja kuoputettu kaikkien puskien juuret.
Taas kertyi iso jätesäkillinen roskaa ja oksia talven jäljiltä. Haravasta huomaa, että lapsityövoimaakin on taas käytetty.
Meidän taloyhtiössä on aidattu sisäpiha, mikä onkin varsinaista luksusta. Ei tarvi olla kokoajan silmät selässä vahtimassa neiti O:n tekemisiä.
Sain rauhassa tonkia takapihalla, kun neiti leikki hiekkalaatikolla ja keinui. Ja ei, en todellakaan oo mikään puutarhaihminen. Oli vaan niin hieno ilma, et oli pakko puuhailla jotain ulkona. Mä en kykene sielläkään istumaan toimettomana auringosta nauttimassa.

Ai vitsit, miten hieno ilma ollu tänään. Aurinko <3
Oksasakset on mun ihan lempparit. Vähä vaan meinaa aina  karata karsiminen käsistä, kun se on niin kivaa hommaa :)
Tuijatkin selvisivät jo neljännestä talvestaan, mutta laatikot alkaa näyttää melko kulahtaneilta. Nää on vähintäänkin tuplanneet kokonsa vuosien varrella.

Kuten tästä kuvasta näkee, on meidän terassi vielä kaikkea muuta kuin edustuskunnossa. En kehdannut napsia siitä sen enempää kuvia. Kaikki romut on talven jäljiltä kasattuna katoksen alle ja sekä terassi, että markiisi huutavat kunnon liuotinpesua. Saavat odottaa vielä ens viikonloppuun.

Ja ens viikon aikana mä lupaan päälystää ne terassituolien pehmusteet. Pakko kirjoittaa se tänne, nii ei pysty enää perumaan :)

Nyt on myös hinnoiteltu kirpparikamat ja tiistai-iltana saan roudata ne myyntiin. Ai että, miten loistava viikonloppu. Toivottavasti teillä on ollut yhtä kiva :)2 kommenttia :

  1. Ihanaaaaa, kun kevät vihdoinkin on täällä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon niin samaa mieltä. On sitä odotettukin. Nyt tosin täällä ilma muistuttaa taas enemmän syksyä. Kylmä ja kova tuuli ja sadetta enteilevä synkkyys.

      Poista