.

torstai 4. huhtikuuta 2013

Junamatkan ajankulua, osa 2


No kyllähän mä sit seuraavaksi sinne FDS:n nettikauppaan klikkasin. Vähä joutuu jo katella ympärilleen, et seuraako kanssamatkustajat mun touhuja jotenkin ihmeissään. Surffailua nettikaupasta toiseen, kopioi --> liitä, ja varmaan hullunkiilto silmissä naputan tekstiä samalla, kun alennusprosenttilaskuri surisee päässä.
Loop naulakko, valkoinen
Tää Hayn Loop-naulakko sais meiltä heti kodin, jos meidän eteiseen mahtuis. Tää on ehdottomasti hankintalistalla, jos joskus muutetaan isompaan asuntoon. Mä en tiedä, miks tää miellyttää silmää niin kovasti.
Tarjotinpöytä iso, valkoinen
Hayn iso tarjotinpöytä on myös tervetullut meille sit joskus, kun uskon pärjääväni ilman erillistä lehtihyllyä. Meidän olohuoneenpöydän lehtihylly säilöö todella paljon tavaraa, enkä oo vielä vakuuttunut siitä, et voisin elää ilman. Nää kevyet pöydät kyllä miellyttää silmää niin paljon, että joskus jotain tällaista meille varmasti vielä tulee.

Plopp jakkara, musta
Hayn Plopp-jakkara on edelleen vuosien jälkeenkin hauska, mutta liian hintava. Tästä se alennus sais olla mielellään 70%, niin voisin harkita kotiuttavani. Tää on kyllä jakkaroista mun ehdoton lemppari.
DLM pöytä, valkoinen
Hayn DLM-pöytä ois ihana jonkun rennon nojatuolin viereen. Mutta koska meille ei mahdu sitä nojatuoliakaan, niin eipä pöytäkään meille pääse :/
Kanto lehti / takkapuuteline, musta
Artekin Kanto on myös kerran käynyt ale-aikaan mun ostoskorissani. Aloin sit kuitenkin empimään ja jätin klikaamatta kassalle. Meillä tän käyttötarkoituksena olis lehtien säilöminen, mutten sit kuitenkaan ollut ihan varma, onko tää meille paras vaihtoehto.
Tapio Anttilan Mixrack on pyörinyt mielessä toisena vaihtoehtona.
Step tikkaat, valkoinen
Design House Stockholmin Step-tikkaat ois kyllä myös kätevät kotona. Näille pitäis vaan olla seinällä joku sopiva ripustustila. Kyllähän nää nyt hakkaa perinteiset porrasjakkarat ihan mennen tullen (myös hinnassa).
Oho, mä oonkin jo melkein perillä. Täytyisköhän lisätä työmatkailua, kun nää matkat menee junalla näin kivasti. Onneks en päässyt autolla liikenteeseen :)
Kaikki kuvat siis lainattu täältä

6 kommenttia :

 1. Step tikkaat on myös hulliksilla alella ensviikulla :)

  VastaaPoista
 2. Ihania jutskia olet taasen miettinyt :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää on muuten yllättäen sellaisia juttuja, jotka on olleet mun haavelistalla mielettömän pitkään. Mistähän sais lisää neliöitä kotiin?

   Poista
  2. No sun yllyttämänä ( hihih ) ni menin sitten klikkailee yhden haaveeni, joka muuten unohtui viimeisimmältä haavelistalta.

   :D

   Poista
  3. Mä otan ihan mielelläni syyt niskoilleni haaveiden toteuttamisesta :)

   Poista