.

keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Ahne alehaukka

Mikähän siinä on, että normaalisti niin pihi ihminen menettää aina järkensä, kun eteen tulee jonkinlainen alennuskampanja tai tarjous. Ei tunnu ollenkaan niin pahalta ostella kaikkea, jos kuitenkin periaatteessa säästää niin-ja-niin-paljon-rahaa.

Nyt mun näpeissä polttelee Elloksen alennuskupongit. Tossa läppärin vieressä irvailevat mulle ja houkuttelevat avaamaan nettisivut. Vielä toistaiseksi oon vastustanut kiusausta ja tiiraillut vaan ton pakkausmuovin läpi noita kuponkeja. Päällimmäisessä luvataan -50€ vähintään 150€ tilauksesta. Mitähän niissä muissa ois....


Ellos Home Valkoinen Pöytä

Mitään isoa mä en voi ostaa, koska en oikeesti tarvi huonekaluja tms. Eikä nyt meille enempää todellakaan mahdu. Varsinkaan, kun "piti" se Ponikin meille ottaa asumaan hetki sitten. Mutta jos vaan katsois ihan vähän, et oisko jotain pientä kivaa. Jos vaikka sit myis taas jotain itselle vähemmän mieluisaa pois.


Ellos Home Harmaa Rahi


Näin tää aina alkaa. Yritän miettiä jotain oikeesti (muka) tarpeellista hankintaa, jonka takia ois niinku oikeutettua ja perusteltua alkaa selaamaan valikoimaa.


Ellos Home Mustavalkoinen Minna-pussilakana
 
 
 
Ellos Home Musta/valkoinen Lankamatto, 140x200 cm 

Mutta nytpä mä pysyn ihan oikeesti kovana, enkä tilaa mitään. Heitän alennuskupongit pois (eiku enhän mä voi, ne on voimassa juhannukseen saakka) ja pidän järjen (??) päässä. Keskityn ensin pääsemään eroon turhista tavaroista ja katson sit, tarvitsenko jotain.
 
Siis mistä nää kuvat tähän tulikaan. Erehdyinkö sit kuitenkin selaamaan nettisivuja...
Myönnän, mutta mitään en tilannut :) Kuvat siis lainattu täältä.

P.s. Oletteko huomanneet blogin välilehden "koti/piha/sisustus-uutisia". Sieltä löydät näppärästi kaikki aihealueeseen liittyvät jutut Internetin ihmeellisestä maailmasta. Kannattaa käydä kurkkaamassa.

 
 
 

13 kommenttia :

 1. TUTTU TUNNE. Mulla polttelee samat kupongit ja oikeesti olis tarvetta matolle. Huh, vielä en ole klikannut itteeni Elloksen sivulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä inhoan sitä tunnetta, kun on pakko katella ympäri kämppää ja miettiä, et mitä mä voisin tarvita. Argggh :) Sun hankinta on perusteltu, jos se kerran on tarpeellinen :D

   Poista
 2. Hahhaa! Mun pitäisi järkätä itselleni jonkinlainen vieroitusohjelma Ikean sivuilta... Vasta viikonloppuna Ikeassa kävin ja nyt jo tänään virtuaalisesti tuhlasin parisataa eukkoa nettisivuilla. Onneksi vain virtuaalisesti sentään ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua alkaa aina Ikean sivuilla harmittaa, ku kaikkee ei voi tilata netin kautta. Lähimpään Ikeaan on matkaa joku 300km, nii ei viitti kovin usein käydä. Mut virtuaalituhlaus on ihan sallittua :)

   Poista
  2. No aattele kun mulla on Ikeaan 8 km niin arvaa vaan tuleeko heleposti lähettyy hakee jotain "tosi tärkeetä" kun näkee esim. netissä..ehhehh...mä oon helppo.

   Poista
  3. ..ja mä oon kateellinen. Tänne on odotettu Ikeaa jo niin monta vuotta, et tais mennä niiden tonttivarauskin jo umpeen :/ Vaasan kaavoitus on varmaan maan hitainta.

   Poista
  4. Mulla on Ikeaan pari kilsaa... Ongelma sama ku Outilla siis, ei likaa tuota vaikeuksia käydä virtuaalisesti tuhlaamansa summat tuhlaamassa oikeastikin ;D

   Poista
  5. Mä olisin varmaan vararikossa ja himohamstraaja, jos asuisin noin lähellä kiusauksia :) Jotain hyvää tässäkin takapajulassa siis :D

   Poista
 3. Hih! Mäkin sain kupongit ja mini otti ne heti leikkeihin! MOMMY, KATO MÄ SAIN RAHAA!! Ne oli hyvä antaa leikkeihin niin en voi käyttää niitä....


  ps. pakko tunnustaa, että mainitsin bebelle että ole sitten varovainen niiden kanssa ;)) hihih!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvä :) Meil leikeis on pääsääntöisesti vaan mun tuhannen ja yks vanhaa/turhaa kanta-asiakaskorttia ja muita muoviläpysköjä. Mullei oo ikinä oikeeta rahaa, nii meillä käy leikeissäkin kortit :)
   Ota nyt niistä äkkiä ne alekoodit talteen :D

   Poista
 4. no niin minäpä se heitin paperinkeräyskoriin nuo kupongit...en todellakaan tarvitse mitään, no (onnekseni) kukaan ei tyhjentänyt sitä koria joten siellähän ne tallessa ovat.
  Sun syy ;) jos nyt erehdyksissä menen ja tilaan tuolta jotain niin tarpeellista ja ihanaa,esim.tuon ihanan virkatun rahin (siis tottakai tarvitsen) tai tuon pienen valkoisen sivupöydän(niitä on olohuoneessa vasta kaksi)tai jotain muuta kun nyt vahingossa eksyn Elloksen sivuja kurkkimaan

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhannukseen on niin pitkä aika, et saattaa allekirjoittaneenkin selkäranka sanoa ostolakon suhteen naps :)
   Noi sun mainitsemat hankinnat kuulostaa just sellaisilta elintärkeiltä jutuilta, ettet ehkä ilman niitä pärjää :D

   Poista