.

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Tilastojen ihmettelyä


Tää postaus syntyy nyt niin spontaanisti, että heitän sekaan vanhat kuvat. Mä oon niin hämmästynyt, et pitää jakaa tää nyt teillekin samantien.

Korvaamaton nettiorjani (nimike tullut häneltä itseltään) lisäsi blogini reilu kuukausi sitten Google Analytics:iin, jossa käyn välillä tilastoja ihmettelemässä. Nyt en ollut siellä hetkeen käynyt pällistelemässä, joten meinasin tukehtua kahviini näitä tarkastellessani.

Lukijalistalla on tällä hetkellä 22 lukijaa ja Facebookin puolella alle 50, joten ajattelin, että suurin osa blogin kävijöistä olisi käynyt teelmöksiäni kurkistelemassa vain kerran tai pari.Ihan käsittämätöntä siis oli, että yli 9 kertaa käyneitä on yksilöidyistä kävijöistä noin 45%!!!
Siis noin 600 ihmistä on käynyt alle kahdessa kuukaudessa (ajatella, et Kotikolmio on vasta alle 2 kk:n ikäinen) blogissani vähintään 9 kertaa. Toistan itseäni, mut mä oon ihan mielettömän yllättynyt.

Tilastotieto on usein puuduttavan tylsää, mutta kertoo joskus paljon hyödyllistä  ,tai tässä tapauksessa paremminkin (mun mielestä) mielenkiintoista faktaa.


Nyt huhuilenkin teitä, jotka vierailette "meillä" säännöllisemmin: jättäkää rohkeasti kommentteja, käykää tykkäämässä Facebookissa tai rekisteröitykää lukijoiksi. Haluaisin kovasti tietää, keitä te olette ja mitkä asiat teitä blogissani kiinnostavat.

Ennen blogin perustamista olin ihan varma, että tätä käy lukemassa vain muutama sukulainen ja kaveri ja lopulta koko blogi kuivahtaa kokoon. Toisin kävi; mä oon edelleen ihan innoissani. Poukkoilen aiheesta toiseen, koska mulla on kauhea kiire päästä esittelemään teille kaikki uudet teelmökseni, ideani ja ajatukseni. Loogisesti etenevää tarinaa ei siis tästä blogista löydy, mutta innostusta senkin edestä.

Erityiskiitos myös jo tässä vaiheessa aktiivisille kommentoijille, jotka ovat antaneet kivaa palautetta ja parannusehdotuksia. Blogimaailma on ottanut meidät lämpimästi vastaan, joten tästä on hyvä jatkaa.
Ensi tiistaina vietetäänkin Kotikolmion 2 kk synttäreitä. Meidän matka on vasta alussa :)18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. Mä oon ihan puulla päähän lyöty. Ja suuri kiitos sulle. Neljänneksi eniten kävijöitä on tullut sun blogin kautta :)

   Poista
 2. Wohoo! Ite vasta alottaneena ja vielä hyvin harvoin mitään päivittäneenä täytyy kai uskoa siihen, että ehkä se siitä jossain vaiheessa tulis ihmistenkin tietoisuuteen. Tarvii varmaan alkaa päivitellä omaakin blogia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se siitä lähtee, mutta kannattaa kyllä näköjään olla aktiivinen. Kiitos kommentista.

   Poista
 3. Wau, nopea ja vauhdikas startti ollutkin blogillasi. :) Ja hyvä niin, sillä blogisi on ihana! <3 <3 <3

  Aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kun bloggailee omista nurkistaan, niin välillä tulee sellainen fiilis, et ketä nää nyt kiinnostaa :)
   Ihanaa loppuviikkoa sinulle myös <3

   Poista
 4. Siitä se lähtee. :)
  Se on aina vain yhtä huikeeta kurkata kävijämäärät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olin aiemmin katsonut vaan kävijämäärää, kun se tossa sivupalkissa näkyy. Oletin kuitenkin, että tuoreessa blogissa käy eniten sellaisia "kerran kurkkaajia". Tuo oli mieletön yllätys, että melkein puolet ovat käyneet useammin kuin kerran viikossa.
   Mä oon edelleen ihan häkeltynyt :)

   Poista
 5. Hei - onpas hienot kävijämäärät. Mä olen lukijana tuossa yläpalkissa ja FB:ssäkin tykkääjänä - ja just siitä tykkään, että sitä loogisuutta ei aina ole. Kiva katsoa, mitä sieltä nyt tulee;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Voin luvata, että yllätyksellisyyttä tuon asian osalta on tulossa jatkossakin. Mun ideat poukkoilevat laidasta laitaan aina ja ikuisesti :)

   Poista
 6. Mahtavaa!:) Pitäis kans saada se Analytics toimintaan, mutta en jaksais millään perehtyä miten se tehdään.=P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en ois osannut todellakaan itse. Niinku en ylipäätään osannut tehdä mitään juttuja tän blogin ulkoasuunkaan. Avulias ystävä on tässä asiassa ollut korvaamaton apu.

   Poista
 7. WAU! :):) Onnea ja hienoa, mutta en yhtään ihmettele! Blogisi on ihana ja itse viihdyn seurassasi todella hyvin :):) Kiitos rempseistä tarinoista sekä ihanista tuunauksista,joita väsäilet!!

  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kivoista sanoista <3 Samaa settiä on tulossa jatkossakin :)

   Poista
 8. Näitä vanhoja postauksia nyt olen lueskellut jo jonkin aikaa, kun vasta blogisi löysin. Oma bloggailu on aika satunnaista, mutta ihan mielenkiinnosdta täytyy ehkä perehtyä tuohon analyticsiin, kun muuten on aika surkeat nuo tilastot mitä bloggerista irtoaa. :) Ihana lukea näin erilaista blogia. Omassani ei ole oikein mitään teemaa, vaan suollan sinne mitä milloinkin mieleen juolahtaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Analytics on ihan kiva extra, mutta rehellisyyden nimissä on todettava, etten oo sinne kuukausiin kurkannut.
   Toivottavasti vierailet täällä jatkossakin. Mä tykkään kovasti just rennommista blogeista, joissa ei oo liikaa suunnitelmallisuutta ja kaikki ei aina oo ihan täydellistä. Mulla aihealue on melko tiukasti rajattu, mutta postailen fiilispohjalta ja ilman suurempia suunnitelmia. Mun mielestä blogeissa saa elämä näkyä.

   Poista