.

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Lauantai=siivouspäivä

Meillä on tänään siivottu. Mut myönnän, et vasta alakerta on edustuskelpoinen. Yläkerralle ei oo tänään uhrattu ajatustakaan. Jos sit vaikka huomenna jaksais raahautua sinne.
Käytin häpeilemättä lapsityövoimaa pölyjen pyyhinnässä. Maksoin kyllä vähintäänkin TES:n mukaisesti uudella tehtäväkirjalla ja pulla-mehuilla.

Meillä kämppä ei ikinä turhan kauaa säily siistinä. Oli siis pakko kiertää pikaisesti alakerta ympäri kamera kaulassa. Just ehdin napata kuvat ennen kuin olohuoneeseen alettiin perustaa kauppaa.
Nyt muutama tunti myöhemmin valikoima on laajentunut jo eteiseen saakka.
Aina jotenkin hätkähdyttävän oudonnäköistä, kun sohva on tyhjä. On se niin harvinainen näky, et piti ihan napsia kuvia todistusaineistoksi. Noi pari suurinta taulua on muuten siirtymässä yläkertaan, kunhan keksin jotain täytettä uusiin kehyksiin tohon tilalle.

Enkä mä vieläkään tiedä, mitä mieltä noista keltaisista kirjaimista olisin. En oo vaan jaksanut vielä niitä ottaa poiskaan.
Poni muutti portaiden viereen toiselle puolelle olohuonetta. Mä oon edelleen ihan rakastunut siihen. Näin sitä kuulkaa voi muuttua heppatytöksi varttuneemmallakin iällä :)
Keittiön pöydälle iskin nyt noi uudet ale-tabletit. Ihan kivaa pientä vaihtelua, kun on vuoden katellut niitä Muijia(!) ruokapöydällään.
Ja noi väliovet... Koska mä jaksaisin (taas) maalata ne. Ärsyttävän kellertäväksi muuttunut toi sävy. En tykkää yhtään.
Jääkaapin oveen on taas tullut uusia kortteja. Toi kiroileva siili oli pakko hankkia, kun oli vaan nii symppis. Ja äiti lähetti sisustukseen sopivan talokortin jokin aika sit blogin "syntymän" johdosta. Äidit on parhaita <3
Mun siivouspalkkaan iski verottaja (= se lapsityövoima). Eli noin 3 tunnin työstä jäi tän verran käteen. Vaikka eipä se mikään yllätys oo, ettei työnteolla rikastu.

Tällästä tänään. Voin sit huomenna kattoo näistä kuvista, millaista meillä eilen hetken aikaa oli.

Oli taas just katastrofin ainekset kasassa, kun nuori neiti oli täyttänyt pahvisen (hattu)säilytysrasian vedellä, laittanut sekaan n. 10 kumiankkaa ja kantoi koko komeutta ylhäältä alas. Onneksi pohja piti siihen saakka, et ehdin tajuta, mitä rasian sisällä oli. Ankkalampi muutti toistaiseksi keittiön altaaseen.


4 kommenttia :

 1. HIH! Lapsityövoimaa!! Noin sitä pitää!! Pienestä pitäen vaan!!

  Nauroin sun TES:lle..hehe!!

  Mistä nuo sudenkorennot keittiönseinällä ovat! AIVAN IHANAT! Ja tosi kiva idea..voi olla, et joudun kopioimaan! Olen nimittäin miettinyt ruokapöydän "päälle" jotain taulua, mutta tuo olisi parempi vaihtoehto niin ei tarvitsisi miettiä taulun paikkaa sen enempää!! NICE :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös edelleen kovasti noista korennoista. Joskus ne Palorannalta tilasin, eikä silloin ollut ees mielessä, mihin ne laitan. Puolet lentelee olohuoneessa ja puolet tossa pöydän päällä.
   Saa kopioida ihan vapaasti :)

   Poista
 2. Teillä on kyllä sitten ihania juttuja. Ponya, Randia, Annoa, keltsiä...Tykkään ihan hirmuisesti.
  Hei jos suurentaisit noita kuvia niin niitä olisi kivempi katella. Keski-ikäinen Rrouva tarttis varmaan prillit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi kollaasikuvat tulee väkisin melko pienenä, kun menevät muuten "sivun reunojen" yli ja tekstien päälle. Oon siitä syystä koittanut vähentää niiden käyttöä, et kuvat näkyis isompina.
   Vika ei siis suinkaan oo sun silmissä :) Internetti on kato liian pieni mun kuville :D

   Poista