.

torstai 25. huhtikuuta 2013

Nyt tulee viimeistään kevät


Blogit on viime viikkoina vilisseet tennareita. Tennarit tekee kevään ja vetämällä tennarit jalkaan, voi julistaa, et kevät on täällä.

Mä mietin alkuviikosta, et on niin masentavan syksyinen ilma. Tuuli puhalsi melkein myrskylukemissa ja vettä vihmoi vaakatasoon. Aamuisin käärin itseni toppatakkiin ja kaulahuiviin ja hytisin huppu päässä bussipysäkillä.

Mut sit tuli se kuuluisa ahaa-elämys. Mullei oo tennareita. Ei jalassa, eikä olemassakaan. No eipä ihme, ettei kevät näytä tulevan ollenkaan.

Klikkailin sit Spirit Storesta tennarit kotiin. Aamulla kiskaisin ne jalkaan nollakelistä huolimatta ja jätin vielä sateenvarjonkin kotiin. Ja kuinkas sitten kävikään; aamupäivällä paistoi jo aurinko.

Eli jos jossain päin Suomea on edelleen kurjat kelit, niin tarkista (ja tarvittaessa korjaa) tennaritilanne, niin jo alkaa kevät edetä. Ei sille asialle vissiin mitään takuuta tullut, mut saa ne tennarit palauttaakin, jos ei toimi.


Kengät kannattaa muuten aina tilata kotiin, niin saa varmuudella uuden laatikon tuunattavaksi ;)


Mä otin tämmösen kiilakorollisen version, niin pärjää täällä Pohjanmaan tulvissakin. Ja kun on neidillä kengät jalassa mittaa 180cm, niin on se aurinkokin sit lähempänä.4 kommenttia :

  1. Hienot! Mä oon alkanut nyt vasta lämpiämään näille tennareille. Ehkä sain niistä överit kreisillä kasarilla teininä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama vika :D Mulla oli teininä mustat varrelliset ja vihreet varrettomat. Tässä välissä ei sit tennareita oo mun jaloissa ollutkaan.

      Poista