.

tiistai 2. huhtikuuta 2013

Hobby Hall-haaveita

Uusi Hobby Hall-kuvasto inspiroi taas uuden haavelistan tekoon. Kaikkea ihanaa ois taas kiva hankkia erityisesti terassille.

Neliöruukut sopisivat kivasti sekä etu- että takapihalle. Näähän on siitä käteviä, et voi vaan tyhjätä ja vaihtaa uudet kukat tilalle, kun edelliset ovat kompostivalmiita :) Ei tarvi katella nuukataneita kukkapenkkejä koko kesää.


Lyhdyt on kans mun heikkous, mutta kesällä niissä on se ongelma, et meillä kynttilät sulaa ja leviää pitkin lyhtyjä. Jos siis tänä kesänä poikkeuksellisesti paistais aurinko ja ois jopa lämmintä.




Marocco-puuvillamatto löytäisi meiltä rakastavan kodin ja leppoisan makuupaikan makkarista. 



Rabat-tyynynpäällisillekin löytyis meiltä varmaan pehmeää täytettä ja tyhjä pää niihin nojailemaan. Voiko tyynyjä olla ikinä liikaa?

..ja JOS tänä kesänä saisin etupihalle haaveilemani pienen terassintapaisen, niin siihen sijoittaisin pienen pöydän ja pari tuolia satunnaisten aamukahvien nauttimista varten. Esimerkiksi Bistro-parvekekalusto riittäisi noihin tarpeisiin hyvin (ja kestäisi varmaan taivasalla) ja mahtuisi talveksikin hyvin säilöön.


Voiko näin lyhyttä listaa ees kutsua listaksi? Mä oon niin tottunut, et esimerkiksi joululahjalistat ovat meillä yleensä huomattavasti pidempiä. Täähän mahtuu yhdelle sivulle ;)

Kaikki kuvat lainattu täältä

7 kommenttia :

  1. Maton ja tyynyn jo tilasinkin, mut ruukutki kelpais. =D Tosi kiva koko tuo uusi mallisto.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olin kyllä kans positiivisesti yllättynyt uutuuksista. Meillä on selkeesti sama maku :)

      Poista
  2. Noi ruukut on tosi kivat, simppelit mutta tyylikkäät! Lyhdyistä pidän myös paljon mutta niistä on niin paljon tarjontaa, että olen pidättäytynyt nyt uusien ostamisesta, sillä en osaa tehdä valintaa, mikä niistä kaikista lyhdyistä on se kaikista ihanin :)

    Väsäilin itsekin haavelistaa sisustusjutuista, sen voi tsekata täältä http://www.sannikansanat.blogspot.com

    Aurinkoista päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin totta, että ihania lyhtyjä löytyy kuin sieniä sateella. Käyn ehdottomasti kurkistamassa sun haavelistaa. Listat on niin parhaita :)
      Aurinkoista päivää sulle myös.

      Poista
  3. Ostiko kumpikaan tuota Marocco-mattoa ja haluaisko mahdollisesti nyt myydä? =) En löydä mattoa mistään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeminan kotoa (Home White Home) tuo matto löytyy, mutta meille se ei koskaan päätynyt. Onnea metsästykseen. Toivottavasti löydät jostain.

      Poista
    2. Ok, kiitos vastauksesta! =)

      Poista