.

lauantai 31. elokuuta 2013

Rumia purkkejaSorruin taas shoppailemaan, kun edelleen halvalla sai. Eilen kannoin kotiin mm. metrin hopeista dc-fixiä. Onneks meiltä löytyy aina sen verran rumia purkkeja varastosta, että pääsee heti testailemaan ostoksiaan. 

Tää hehkee keraaminen koirapurkki on mun vanha. Halusin tän joskus, kun mopsin kuvalla varustettua ei ollut. Tyttökään ei tästä digannut, joten tää päätyi mun ensimmäiseksi uhriksi.
Nopealla tarkastelulla luulin purkkia ihan suoraksi, muttei se sit ollutkaan. Jouduin vähän säätämään, koska alareuna jäi kupruille. Vetäisin siis viillot alareunaan, jotta sain kurput tasoitettua ja teippasin päälle kapean suikaleen. Kaukana täydellisestä, mutta kelpaa (ainakin toistaiseksi).
Sinne se päätyi vessan Stringiin muiden kiiltävien purkkien seuraan.
Päätin sit samalla vaivalla tuunailla pari karkkipurkkiakin.
Ei paljon iisimpää askartelua vois olla. Leikkasin reunat ihan tasan purkin reunojen kanssa. Paljon siistimpi lopputulos ja helpompi toteuttaa kuin se, et noi reunat kääntäis purkin alle ja sisälle.
Onneks näille ei ollut mielessä minkäänlaista paikkaa tai käyttötarkoitusta. Sain just kuvat napattua, kun alkoi perinteinen kysely siitä, voisko nuori neiti saada nää purkit. Tai ees toisen. Lupasin molemmat, jos keksii näille jotain järkevää käyttöä.
Sain näihin kulutettua ehkä viidesosan rullasta. Mitähän muuta tällä kiiltävällä vois tuunailla?4 kommenttia :

 1. Mun tarttis kans jostain löytää jotain kivaa teippiä, jolla teippaisin kaikenkirjavat vitamiinipurkit vähän nätimmäks. D-vitamiinit ainakin on niin isossa ja karmeen keltasenkirjavassa tötsässä, joka on pakko pitää näkösällä, että kaikki muistaa ottaa siitä. Sen vois ainakin naamioida. Paitsi että varmaan perheen miehet sit miettii, että mihinköhän ne vitamiinit katos ja mikä tää purkki nyt taas on ..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun täytyy sit dymoilla kunnon teksti siihen, niin miehetkin löytää :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos. Mä vähän jo mietin, et millainen Palaset-lokerikosta tulis hopeisena. Taitaa kuitenkin olla vähän liian bling bling meidän kotiin :)

   Poista