.

sunnuntai 4. elokuuta 2013

Aikamatka asuntomessuille eli kävelyretki rannalleOltiin tosiaan taas vähän rannalla; 5 tuntia. No mikäs siellä on ollessa, kun helle hellii ja merituuli viilentää sopivasti. 

Nappasin kuitenkin tällä kertaa kameran mukaan ihan siks, et meidän kävelyreitti lähirantaan kulkee vuoden 2008 asuntomessualueen ohi. Asuntomessut sinällään tulee varmaan monella jo korvistakin, mut näistä on jo sen verran aikaa, et ajattelin ohi kulkiessa vähän napsia.


En nyt alkanut ihmisten koteihin zoomailemaan, vaan otin kuvat maltillisesti kauempaa. On tää alue vaan edelleen mun mielestä kiva. Taloja ja asuntoja on myynnissä tasaiseen tahtiin, mut ovat kyllä melko kovissa hinnoissa edelleen. En nimittäin ollenkaan pistäisi pahakseni alueella asumista :)


Tän kerrostalon katolle on pakko aina kurkkia. Mun mielestä on jotenkin niin hauskaa, et joku asuu katolla. Tulee aina mieleen Katto Kassisen koti katolla.
Ei mun mielestä ollenkaan hullummat maisemat. Tästä on viime päivinä marssittu melko monta kertaa rannalle ja takas.
Sandaalit hiekkaan ja vaakatasoon.
Näitä maisemia tuli tuijoteltua neljä tuntia omien varpaiden yli. Kesällä on kyllä mielettömän kivaa, et ranta on ihan kivenheiton päässä kotoa.
Samoja siltoja pitkin takaisin ja kaupasta jätskiä matkaevääksi.
Tänäänkään ei siis oo saatu aikaiseksi mitään järkevää, mut pitääkö aina saadakaan? Päivä tai pari rannalla on ainakin pakottanut ottamaan rennosti. Eikä tää terassilla bloggailukaan hullumpaa oo.

Kivaa sunnuntai-illan jatkoa jokaiselle.
4 kommenttia :

 1. Voisin minäkin tuonne muuttaa.:)) Mutta aika suolaiset hinnat noilla taloilla tosiaan. Edelleen! Meidän hääkuvatkin muuten otettiin noilla kävelysilloilla.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Melko pitkään on osa taloista ollut kaupan. Ei muuten ollenkaan hullumpi kuvauspaikka :)

   Poista
 2. Kauniita kesäisiä kuvia :) Tuo kolmas alin on ihanin!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesällä meri on kyllä kiva lähellä. Muina vuodenaikoina se merituuli ei ihan oo mun juttu :)

   Poista