.

tiistai 13. elokuuta 2013

Suunnitelmat romukoppaanEilen(kin) tuskailin makkarin seinän kanssa. Ei musta vaan oo suunnittelemaan mitään. Mä vaan taidan olla enemmän sellanen tyyppi, joka lätkii tavarat ja jutut esille fiiliksen mukaan sen suurempia suunnittelematta. Senpä takia päätin tällä kertaa olla reikimättä seinää sen enempää ja käyttää vaan olemassaolevia nauloja ja teippejä. Voin sit taas huoletta repiä kaiken alas muutaman päivän päästä :)

Sinne päätyi mm. kirjatimantti, joka seinää vasten puolittui ja tiivistyi entisestään. Väsäsin myös lopuista puuhelmistä tollasen hässäkän, koska mä nyt vaan satun tällä hetkellä tykkäämään puuhelmistä.
Talot on vaan mun mielestä edelleen kivat, mutta laitoin ne nyt noin tiiviiseen riviin.
Samalla vetäisin mustalla dc-fixillä ton Ikean laatikoston etulevyt mustaksi. Sopii nyt paremmin yhteen sen mustavalkoiseksi tuunatun Muuramen kanssa. Ja ihan kiva, ettei sisältö kuulla enää läpi. Myös Ikean rahit vaihtoivat talviväriin.
Tässä "asetelmassa" ei tosiaan ollut minkäänlaista visiota. Ensin laitoin paikoilleen ripustettavat jutut ja sit ripottelin muuta pientä kivaa muulle seinälle. Varmaan joku haukkkoo henkeään mun älyttömille kollaasiseinille, joita ei ikinä mietitä yhtään. Lopputulos on aina arvoitus mullekin.
Katotaan nyt, mitä tälle seinälle seuraavaksi tapahtuu. Mä tykkään kauheesti erilaisista kollaasiseinistä ja sellaisen ehdottomasti tälle seinälle myös haluaisin. On kuitenkin jotenkin tosi vaikeeta saada jotain kivaa aikaiseks tähän. En tiedä miks, mut ehkä vielä joskus keksin lähes täydellisen version.
Korteista suurin osa on ollut samaisella seinällä ennenkin. Isoimman leikkasin askartelupaperista, koska piti saada jotain "timantinsävyä" toisellekin puolelle.


 Taas on kuvaaja ollut vinossa :)


Taittelin kolme tollasta viipperä-tähteä ihan muuten vaan. Ne kun on mun mielestä kivoja, enkä oo niitä osannut mihinkään muualle koskaan sijoittaa.
Relax-kyltti on vähän liian lähellä timanttia, mut nou kän duu. Halusin tällekin puolelle jotain päädyn päälle, kun talot on vallanneet toisen reunan. Ja toi naula nyt vaan sattui olemaan tossa.

Nyt kahvinkeittoon. Ukkonenkin vaihtui auringonpaisteeseen, joten nyt vois vaikka istahtaa terassille lehtiä selailemaan. Kivaa iltaa kaikille.


P.s. Toivottavasti arvontapalkinnot ovat löytäneet perille.

6 kommenttia :

 1. Ihan hyvältä tuo näyttää, välillä on ihan hyvä olla turhaa murehtimatta tarkemmin ja pistää vaan töpinäksi! :) Arvontapalkinto tupsahti tänään postilaatikosta, oikein kovasti kiitoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tuli perille. Musta tuntuu, et toi seinä elää päättymätöntä muutosvaihetta :)

   Poista
 2. Ehkä tuossa on vain liikaa kaikkea. Kivoja yksittäisiä juttuja, mutta puolet niistä pois vain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olisin myös itse jättänyt joitain juttuja pois, mutta tässä vaiheessa se edellyttäis seinän paklaamista, hiomista ja maalaamista. Tolla kohdalla on aiemmin ollut sisustuskirjaimia, joiden jättämät jäljet on toistaiseksi peitetty muiden juttujen alle :)

   Poista
 3. Tuollaisessa kollaasissa parasta on juuri se, että fiiliksen mukaan sitä voi vaihdella. Vaihtelu virkistää ja antaa aina isosti uutta ilmettä :-)

  Emppu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Meillä nää pari kollaasiseinää elää jatkuvassa muutoksessa :)

   Poista