.

sunnuntai 18. elokuuta 2013

Kimaltavia kirpparilöytöjäLauantaina pyörähdettiin pitkästä aikaa Seinäjoen kirppareilla. Mukaan tarttui paljon lehtiä, yksi sisustuskirja ja sormus. Sormus sitten osoittautuikin melko hyväksi löydöksi.
Tää lähti mukaan siksi, että on täysin samantyylinen kuin kaksi mun viimeksi hankkimaa hopeasormusta.
Tässä korussa ei ollut naarmuakaan, joten veikkaisin lähes käyttämättömäksi.
Aloin illalla googlettaa tuota tekstiä ja löysin täysin saman sormuksen netistä. Tän nimi oli Edblad Couple Ring ja hinta: 52€. Omastani maksoin 5,90€.

Sen verran jäi sit vaivaamaan, et lähdin tänään uusiksi katsomaan saman pöydän muutkin korut. Tällä kertaa korurasian täytteeksi löytyi Edblad Cobenhagen-sormus, jolla näyttäis olevan hintaa 349 kruunua, eli 35-40€.

 Oho, kun huono kuva. Syytän kuvaajaa :)

Tästä sormuksesta maksoin 4,90€. Kyllä nyt on sormuksia ainakin omaksi tarpeeksi, mutta mun mielestä sijoitin rahani hyvin.


Tällä merkillä näytti muuten olevan tosi paljon kivoja ja just mun näköisiä koruja. Täytyykin ehkä tutustua jossain vaiheessa valikoimaan paremmin.

Aurinkoista sunnuntain jatkoa <3

8 kommenttia :

 1. Hieno löytä...todella kauniita. Ne on varmaan terästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Googlettaessa materiaaliksi varmistui kirurginteräs. Tää materiaali kestää mun käytössä varmaan vielä hopeaakin paremmin, koska ei naarmuunnu niin helposti.

   Poista
 2. Mua alkaa jo harmittaa, kun kaikki muut tekee niin hyviä kirppislöytöjä ja tässä kaupungissa on tarjolla pelkkää kaatopaikkatavaraa. Pikkuputiikkien hinnoilla :):

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No aika harvoin niitä huippulöytöjä teen minäkään, vaikka koluan kirppareita melko paljon. Nyt kiersin 3 kirpparia ja ton yhden kahteen kertaan, enkä sormusten lisäksi juuri muuta ostanut.

   Poista
 3. OH ja WAU mitä löytöjä!!! Ite en oo kirpulla täällä s.joella käynytkään hetkeen, kiva kun korjasit nuo aarteet talteen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkään en oo hetkeen jaksanut siellä kierrellä, mut nyt kun oltiin taas viikonloppu sillä suunnalla, niin tuli koluttua urakalla :)

   Poista
 4. Aivan ihanat sormukset. Mäkin tein jokin aika sitten hyvän löydön..korukaupasta kylläkin!!

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää oli kyl just sellaiset mun tyyliset. Kyllä joka nainen välillä ansaitsee uuden korun, vaikka se pitäisi sit ite ostaa :) Ihanaa päivää sulle myös.

   Poista