.

tiistai 27. elokuuta 2013

Kun halvalla saa...Mainonnan orja täällä taas terve.

Aamun lehdestä bongasin tarjoushaukkana Sinooperin ilmoituksen. Kaikki myydään pois -40% alennuksella. Eipä tarvi paljon arvailla, missä ruokatuntini vietin.

Vaasan Sinooperissa on nykyään erillinen sisustusosasto, jossa on usein kivoja sisustustarroja, lyhtyjä, kynttilöitä ja muuta mukavaa, mutta toki mua se askarteluvalikoimakin kiinnostaa.

Onneks tonne pystyy kipaisemaan vaikka huomenna uusiks, koska en nyt tähän hätään osannut ajatella, mitä kaikkea muka tarvitsisin. Niinpä ostelin vaan kaikkea pientä kivaa, jota halvalla sai.
Tytölle tarra-arkki ja nätti muistikirja. Meillä nää on kovassa käytössä ja aina mieluisia ylläreitä. Taitaa olla geeniperimän syytä. Tietysti päätin vetää hihasta perinteisen "lahjonta"-kortin, eli nää saa vasta sitten, kun huone on siivottu.
Itselle nappasin yhden vähän kolhiintuneen kynttilänjalan, joka kaipaa vaan hellää huolenpitoa ja pientä tuunausta.
Lisäksi oli pakko ostaa mustavalkoinen toimistotarvikesetti, vaikken todellakaan näitä kaikkia tarvi, mutta silloin pitää ostaa kun halvalla saa, eikös?
Nää kaikki ostokset maksoivat yhteensä tasan 5€. Siis oikeesti, eihän tolla rahalla oo nykyään tottunut saamaan yhtään mitään.

Jonain toisena päivänä aion täydentää ainakin dc-fix varastoni tuolta samaisesta putiikista. Myös teippejä, liimoja ja siveltimiä täytyy käydä hakemassa ja mitata ulko-oven ikkuna mahdollista sisustustarrahankintaa varten.

Askartelukaupan loppuunmyynti on kyllä tuunaajan taivas :)
10 kommenttia :

 1. No ei tosiaan ollut kallis setti! Tosi hyvä ostos sulle, kun tykkäät tuunailla ja touhuta niin paljon. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tuijotin kuittia ihan ihmeissäni, kun kynttilänjalka maksoi 1,20€, toimistotarvikesetti 1,77€ jne. Ihan olemattomia hintoja. Tykkään!

   Poista
 2. Siis loppuuko se Sinooperi Vaasasta? :/ No mutta saitpahan halvalla! :)) Harmi kun täältä meiltä ei niin vain yhtäkkiä viitsi kaupunkiin lähteä. Mutta sitten kun olen taas töissä (Alatorilla) niin palkka tuleekin tuhlattua kivasti siinä sivussa. ;D Kaupat vähän liiankin lähellä kun keskustassa on töissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lopu, mutta uudistavat myymälän. Loppuunmyynti kestää muutaman viikon ja syksyllä sit avaavat samassa paikassa uudelleen.

   Poista
 3. Hihohan sitä on ostaa, kun halvalla saa...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se mee niin, että alessa säästää sitä enemmän, mitä enemmän ostaa? :)

   Poista
 4. Hyvät löydöt :) Onneksi Sinooperi ei lopeta Vaasasta, huh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ei. Mun mielestä joku toinenkin askarteluliike ois tervetullut Vaasaan. Täytyy kyllä käydä joku päivä uudelleen ihan ajan kanssa.

   Poista
 5. MÄ olen myös todella helppo sen suhteen,että jos halvalla saa niiin...pakkohan se on ostaa ;))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lankean myös aina niihin "osta X kpl, niin saat kaupanpäälle jotain turhaa" :D

   Poista