.

keskiviikko 7. elokuuta 2013

DIY: Poutapilviä vailla suuntaaEilen kerroin ostaneeni pari vanhaa sisustuslehteä. Niitä sit illan mittaan selailin ja poimin idean, joka piti toteuttaa heti. Lehti jäi terassille ja ite ampaisin etupihalle sahaamaan. Tää on mulle just tyypillisin toimintatapa: Heti!


Nappasin kuvan lehdestä. Vähän kiiltää, kun on nii surkee kuvaaja ja pimee päivä :)

Pilvet, pisarat ym. on olleet jo kauan mun lemppareita, joten tää idea vaan osu ja uppos. Meillä oli ulkovarastossa täysin turha lastulevynpala, josta kuviosahalla päräytin neljä pilveä sen suuremmin miettimättä.
Ensin ajattelin vaan jättää pinnan käsittelemättä, mut sit muistin kaapissa nököttävän helmiäislasyyripurkin. Illalla vetäisin ensimmäisen kerroksen ja aamupäivällä toisen. Yritin saada kuvioitua vähän "pilvimäisen" pinnan pienellä siveltimellä.
Lasyyri on sävyttämätöntä, joten lastulevyn sävy kuultaa vähän läpi, mut mun mielestä se on kivempi kuin kokovalkoinen. Kuva on otettu kahden maalikerroksen jälkeen ja ennen sivujen maalaamista.
Sivut töpötin vielä perus-valkoisella maalilla ja levitin sitä vähän sormin pitkin pilvenreunoja.
Näitä väsätessä mulla ei oikeesti ollut hajuakaan, mihin nää laitetaan ja jääkö nää tällaisiksi vai tuunailenko näille jonkun käyttötarkoituksen. Kuminauhaa kieputtamalla näistä ois saanut ilmoitustauluja, tai sit ois voinut laittaa muutaman koukun tai pyykkipojan kiinni ja niihin ois voinut ripustaa jotain. Eipä sitä tiedä, jos jossain vaiheessa vielä näistä jonkun toteuttaisinkin.
Nyt ajattelin kuitenkin laittaa nää tällaisenaan seinälle ja lisätä alle pisaroita. Nyt mulla vaan on parikin ongelmaa, joihin tarvitsisin teidän apua.  Ensinnäkin; ajattelin laittaa nää meidän makkarin seinälle, mutta tuleeko jollain ihanalla lukijalla mieleen joku sopivampi paikka (tytön huoneen seinille ei mahdu).

Kuvaa varten tökkäsin vain yhden pilvistä olemassa olevaan naulaan ja vielä vähän vinoonkin :) 
Toinen dilemma on tämä: ajattelin leikata pisaroita niistä kaapissa lojuvista tapettimallikirjoista, mutta nyt en osaa päättää, minkä värin lisäisin mustan ja valkoisen rinnalle. Taustaseinän värin takia valkoisia pisaroita ei voi tehdä, enkä mä halua pelkästään mustia pisaroita tehdä. Keltaista meillä oli välillä alakerrassa, mut se on jo saanut väistyä. Laitettaisko pisaroihin nyt keltsiä vai jotain ihan muuta?

Pakko aina intoutua jostain projektista niin vauhdilla, ettei järki pysy yhtään mukana. Kauheen fiksua ensin vääntää jotain pilviä ja sit miettiä, et mitä h**toa mä näillä teen ja mihin laitan.

Lämpimästi tervetuloa ja kiitos kaikille uusille lukijoille (teitä seuraajia on jo eri "kanavilla" yhteensä 80) ja tykkääjille. Aika huikee määrä teitä jo alle puolessa vuodessa on. Tasasatasissa oon luvannut arpoa taas jotain. Jännä nähdä, koska saadaan (vai saadaanko koskaan) 100 rekisteröityneen lukijan tai 200 tykkkääjän raja rikki.


2 kommenttia :

  1. Hienoja, nää sopis meidänkin lastenhuoneeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pilvet nököttää saunan lattialla ja odottelee suuntaa. Mä en osaa päättää, mitä niille teen.

      Poista