.

perjantai 16. elokuuta 2013

Viikset vessassaMakkarin aiemmasta kollaasiseinästä jäi yli muutama taulu, joita en sit kuitenkaan halunnut kokonaan jemmata säilöön. Päätin sit vaihtaa ne alakerran pikkuvessaa koristamaan. Myös viikset saivat joku aika sit komennon olkkkarista vessaan ja siellä nekin nyt nököttävät.(Mietin ihan yli kauan, mitä tohon tekstitaulun alaosaan heijastuu. Vastaus löytyy alta)


String Pocket tuli meille aikoinaan ihan säilytyssyistä, joten tässä on purkit ja muu sälä ihan samoissa asetelmissa edelleen. Monessa blogissa on tuskailtu asettelun vaikeutta just tähän samaiseen hyllyyn, mut meillä siihen ei oo mitään koskaan ees yritetty asetella.  Hoitaa hommansa säilyttimenä ihan täydellisesti.
Moni varmaan mietiskelee vessassa, joten Theresen teksti sopii tonne myös. Ehkä se sopis vielä paremmin vessan oveen ulkopuolelle mahdollisille jonottajille tiedoksi.
Tää tila on siis ihan olemattoman pieni, mutta riittävä. En nyt kuitenkaan viitsinyt teille pönttöä alkaa kuvaamaan, joten sisustus on aika pitkälti tässä. Nurkassa nököttävää Puppyä en tällä kertaa viitsinyt kuvailla, koska se on saanut ruutuaikansa jo aiemmin :)
Huomenna onkin pitkästä aikaa tulossa blogiinkin jotain ihan muuta kuin näitä samoja nurkkia.
Kivaa viikonloppua jokaiselle <310 kommenttia :

 1. Kiitti vinkistä. Hyyppänä plagioi heti...vessan taulut tarvitsee päivitystä, en tiennytkään sitä ennen tätä hetkeä :)

  VastaaPoista
 2. mää haluun kans viiksi taulun!
  ihania :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viiksikortit oli nyt Lagerhausistakin loppu. On ehkä joku muukin tehnyt sellaisen :)

   Poista
 3. ...ja minä...siis haluun tuollaisen viiksitaulun...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teet jotku hienot viikset vaikka pahvista ja sit vaan kehyksiin :)

   Poista
 4. Näen sieluni silmin jonon vessan edessä, kun keltainen kupla jonottajien otsassa kasvaa ja raivokäyrä nousee sitä mukaa, mitä enemmän vessassa istuva mietiskelee syntyjä syviä... ;D

  VastaaPoista
 5. Mulla on yksi tuollainen marimekon peltirasia. Säilytän teepussit siellä :))!!

  Kiva taulu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noi peltipurkit on kyllä monikäyttöisiä. Meillä niissä on vessassa sidetarpeita ja lääkkeitä ja keittiössä isommissa purkeissa kuiva-aineita.

   Poista