.

keskiviikko 14. elokuuta 2013

Rihkamat käyttöönMä oon kuulkaas yhdessä hommassa varsinainen mestari. Ja yhtään häpeilemättä voin sen nyt tässä julistaa kaikille. Mä oon nimittäin ihan uskomattoman hyvä hukkaamaan koruja (korvikset on mun spesialiteetti). 
Mä ehdin aika usein kadottaa toisen jo matkalla töihin. Talvella se onnistuu vielä useammin, kun ne tarttuu usein kivasti kaulahuiviin tai huppuun ja heilahtavat siitä näppärästi bussiin tai kadulle. 

Koska mä en edelleenkään oo miljonääri ja tiedostan erittäin hyvin tän "taitoni", niin ostelen lähinnä rihkamakoruja. Ei sit harmita yhtään niin paljon. Mulle on nyt sit jäänyt muutamia parittomia korviksia ja sit sellaisia vähän kulahtaneempia koruja sekä sellaisia, joista en ees tykkää (tulleet jossain setissä). Mut sithän mä hokasin, et niitä voi käyttää näppärästi vaikka kynttilöiden koristelemiseen.

Ei muuta ku tökkimään timantit ja muut arvometallit kynttilään ja se on siinä.  Ei tarvi huolehtia siitä, et koristukset leimahtais tuleen, vaan ne ripisee sit näppärästi alustalle, kun kynttilä palaa tarpeeks. 
Tyttäreltä sain yhden tollasen kaulakorunkin, jonka kiepautin kynttilän ympäri ja kiinnitin takaa yhdellä katkaistulla nuppineulalla. 
Ja kyllähän tähän voi myös käyttää halutessaan niitä aitoja timantteja ja muita, jos jollain sattuu sellaisia lojumaan tarpeettomina pöytälaatikon pohjalla :) Ehkä täytyy lomalaisenkin käydä taas laittaas jotku korut korviin, niin on sit viikonloppuna taas lisää parittomia tuunailuun.

Kivaa iltaa teille ja lämpimästi tervetuloa taas uusille lukijoille ja tykkääjille <312 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Joskus välähtää. Onneks ei kuitenkaan aamupäivällä lamppua asentaessa :D

   Poista
 2. ...ja tämän idean kyllä nappaan mukaan...hienot...:)

  VastaaPoista
 3. Mihinhän se kommentti katos.. piti sanoa että hienot! :) Eikä löydy täältäkään timangeja, paitsi kihla-ja vihkisormuksesta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täältä ei löydy ees kyseisiä sormuksia :D

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Täytyy seuraavaks hukata joku näyttävämpi roikkuva korvis, jonka parin voi sit kans tökätä kynttilään :)

   Poista
 5. Ihana idea! Päätyy varmasti Syhinäänkin :)

  VastaaPoista
 6. Kiva idea! Täytyykin tehdä uudelleen arviointi mun vanhoille parittomille korviksille sun muulle rihkamalle ennenkuin viskaan menemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kaikki timangit, kulta ja kimallus kynttilöihin vaan :)

   Poista