.

torstai 8. elokuuta 2013

Kop, kop! Anybody there?Oon tässä nyt pari päivää jutellut itsekseni, niin piti ihan tarkistaa ja kysyä, et onks siellä ruudun toisella puolella ketään, vai onks mulla vaan joku innokas stalkkeri, joka klikkailee blogiin satoja kertoja päivässä :)

Mä nautin ekaa kertaa loman aikana parin tunnin verran vain omasta seurastani. Kyllä sen huomaa, miten pinna alkaa kiristyä, kun on ollut pari viikkoa ihan 24/7 5-vuotiaan seurassa. Välillä kaipaa vaan sitä hiljaisuutta, kun kukaan ei oo vaatimassa mitään ja saa tehdä just sitä, mitä ite haluaa.
En mä nyt sentään osannut vain olla, vaan tyhjäilin kaikki olohuoneen hyllyt ja tasot. Pyyhkäisin pölyt ja asettelin tavarat uusiks ja jotain karsinkin.
Melkein jokaiselle hyllylle on nyt eksynyt vaaleampaa puuta. Eii muuten ollut tarkoituksellista, mut mun mielestä ne sopii kivasti mustavalkoisten juttujen seuraan.
Pieni ukkeli pääsi vaihteeks nojailemaan Hayn laatikoihin, kun O-kirjain piiloutui laatikkoon.
Käsi, kirjainpalikat ja DIY-taulut on mun mielestä kiva kokonaisuus, mut paikat vähän vaihtui.
Kirpparilta ostin yhtenä päivänä eurolla tollasen taulutuen. Mitoiltaan se sopii just kannattelemaan A5-kokoista kehystä.
Toisella puolella huonetta ei oo tapahtunut mitään siivousta kummempaa, mut napsin nyt kuvia vaihtelun vuoksi sieltäkin.


Jätin noi lattiatyynytkin nököttämään ihan omalle paikalleen, koska tossa ne aina kuitenkin on. En siis oo vieläkään oppinut stailaamaan kuvia varten ;)
Jos muuten jollain on hyviä vinkkejä Ponin puhdistamiseen, niin otan kiitollisena vastaan. Musta tuntuu, et onnistun vaan siirtämään pölyä paikasta toiseen tota pyyhkimällä. Enkä jaksa sitä kovin usein suihkuunkaan raahata.
Semmosta täällä. Nyt keitän kahvit ja alan tutustua uusimpaan Avotakkaan. Ja tietenkin nautin vielä hetken hiljaisuudesta. Mitäs teille kuuluu?20 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia. :) että mä tykkään noista raitamatoista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mä myös tykkään niistä vielä enemmän nyt, kun niitä on kaks. Jännä nähdä, koska maltan vaihtaa ne ees hetkeksi pois :)

   Poista
 2. Kaunis värimaailma on teillä - ja siistit hyllyt. Miten ihmeessä te saatte ne pidettyä tuollaisina - meillä jos jostain saan raivattua tyhjää pintaa, alkaa se alta aikayksikön täyttyä kaikenmaailman rojulla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Noihin hyllyihin ei oo varmaan koskaan eksynyt mitään ylimääräistä. Mut näkisitpä eteisen pöydän tai keittiön tasot pahimmillaan :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiva, että oot <3 Mä jo aloin huolestua yksinpuhelustani :D

   Poista
 4. kukkuu, täällä ollaan :) Pöh, mitä noita lattiatyynyjä piilottamaan, hienothan ne on. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun olet :) Mä jotenkin tykkään omissa kuvissani, et tavarat ovat "aseteltuna" niinkuin ne oikeastikin täällä joka päivä ovat. Toki siivoan ennen kuvia, mutta tykkään, et kuvat vastaa mahdollisimman hyvin todellisuutta. Se aseteltu torkkupeitto sohvalla ei oo meidän arkea :D

   Poista
 5. Täällä ollaan! :)) Jotain laiskuuttaa kenties tai kiirettä muka, kun ei ole ehtinyt blogeihin pahemmin kommentoida. :/ Niin kivoja nuo sinun kollaasit sekä seinällä, että hyllyillä. Joo ärsyttävä pitää Puppyjakin puhtaana/pölyttöminä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että säkin oot täällä :)
   Meillä puppy pysyy suht hyvin pölyttömänä vessassa, mut toi Poni on kyl viikottain suihkun tarpeessa. Yritin sitä jo imuroidakin :)

   Poista
 6. Täällä ollaan, reissun päällä, TAAS shoppailemassa :) tablettia vielä opettelen käyttään ja tää ei aina oo samaa mieltä mun kanssa :D Löysin muuten kirppikseltä tuommosen puu-ukkelin :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Pitäisköhän munkin sortua shoppaamaan pitkästä aikaa. Sun ukkeli on tosi kkiva. Haaveilen itse myös siitä suuremmasta.

   Poista
 7. Näyttää oikein kivalta :) Saan tässä inspiraatioita tulevaan kotiin. Tämä viikko on mennyt pakkailessa ja hyvästellessä Vaasan tuttuja. Huomenna lähdetään muuttokuorman kanssa Tampereelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Uuden kodin laittaminen on kyllä kivaa, mutta tuttujen hyvästeleminen on haikeaa. Onneks nykyään on niin helppoa olla tekemisissä, vaikka maantieteellisesti ois paljon välimatkaa.

   Onnea uuteen kotiin ja turvallista muuttomatkaa.

   Poista
 8. Ihania kollaaseja, sekä hyllyillä että seinällä! Oikein kivan näköinen olohuone :) Mistä olet ostanut Aan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. A on ostettu tamperelaisesta Onnen ovi-liikkeestä. Ostin siis netin kautta. Toimitus ja palvelu oli loistavaa, joten voin suositella lämpimästi.

   Poista
 9. Paikalla! Ja joskus jopa läsnä :) Meniskö mikrokuituliinalla noi pölyt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kun oot :) Musta tuntuu, et onnistun jokaisella rätillä vaan siirtelemään pölyä. Toi pinta on niin nahkee, etten tajua millä sen sais parhaiten putsattua.

   Poista